Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a béred egy részét feketén...

Ha a béred egy részét feketén fizetnék, és felmondanál, elkérnéd az utolsó havi fekete pénzt is?

Figyelt kérdés
nov. 11. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Eleve nem dolgoznék ilyen helyen
nov. 11. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy elkérném.
nov. 11. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Én eleve nem mennék olyan helyre, ahol szürkén foglalkoztatnak, de amúgy sok értelme nincs elkérni a feketepénzt, mert hülyék lennének kifizetni.
nov. 11. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Fiatalabb koromban, amikor még könnyebben beledumáltak dolgokba, amik nem feltétlenül álltak az érdekemben dolgoztam ilyen helyen, és annyit azért muszáj elmondani, hogy a tapasztalatom alapján nem azért csinálják ezt cégek, hogy személyesen az alkalmazottakkal kitoljanak, hanem azért, mert nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy ne számítson nekik az adó, amit így megspórolnak. A magyar állam meglopását meg rettenetesen könnyű morálisan akár még pozitívumnak is érezni, mert "úgyis lölő yachtjára meg stadionokra menne", akkor már jobb helye van a cégnél. Az alkalmazottak meglopása már egy teljesen más kérdés, és egyáltalán nem biztos, hogy akinek az előbbi belefér, annak az utóbbi is.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy én elkértem, amikor felmondtam, és meg is kaptam.

nov. 11. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem felmondtam, hanem ők küldtek el (papíron közös megegyezés) és ennek ellenére is kifizették a feketét is.
nov. 11. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

nem vagyok adócsaló bűnöző így mindig adózok a fizetésem után csak nem ide már :D

hálégnek

nov. 11. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem, felajánlanám Szájer Józsefnek.
nov. 11. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Aki azt mondja, hogy nem dolgozna ilyen cégnél, az most tegye össze a kezét, hogy nincs erre kényszerülve. Sokan meg igen. De! Soha életben nem volt probléma ezzel egyik munkahelyen sem. Ezek a cégek felvesznek embereket egy megbeszélt bér alapján, amit a dolgozók megkapnak. Ez akkor is ennyi, ha a dolgozó felmond. Nincs szürke meg fekete meg adózott bér különbség téve. Minden esetben kifizetik a bérét.
nov. 12. 06:55
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Naná!
nov. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!