Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha havi 150.000költő pénzem...

Ha havi 150.000költő pénzem marad az ma milyennek számít Magyarországon?

Figyelt kérdés

tehát miután kifizettem alakhatást,az összes számlát,kajámat.

Ez a pénz marad arra ami a "szórakozás"kategória

#pénzügyek szórakozás
2023. ápr. 7. 09:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

",2millió forint volt az egeszet megcsináltatni,ott a megtakaritasom jelenleg😆"

Ezt elmeséled?

Nekünk ha ki kéne cserélni a cirkókazánt, 250 000 Ft volna.

2023. ápr. 7. 16:58
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

15: Meglévő rendszerhez nem kell újra gázterv, engedély, stb.

Inkább nulláról kiépített fűtésrendszernek tűnik ez nekem.

Az "anyag"-ot én venném webáruházban, nem lenne ennyi. Kazánok nem ennyiek, hanem jóval kevesebb.

Leírod a tipusnevet?

2023. ápr. 7. 17:02
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
15: Hány árajánlatot kértél be, mielőtt emellett döntöttél?
2023. ápr. 7. 17:04
 24/36 A kérdező kommentje:

felfogjátok hogy 2 ünnep kozott volt es 10embert felhivtam 9 azt mondta hogy nem mert le van plombálva,a tuzoltok tettek ra hajnalban kijottek a szivargas miatt,9 ember nem tudta vallalni aztan az egyik igen ez nem egy cirko csere volt at kellett vezetni a masik falra ez mondjuk a mi dolgunk volt,az egyik hozzaszolo irta hogy meglevore nem kell uj terv ez igy van csak a mienken mint kiderult nem volt...

Szóval december 25én este elzárják a fűtésed és a melegvized,azt se tudtuk mi hol,a kémenyt átbélelték,de mondom nem értek hozza,találtam vegre egy csavot aki elvallalta,egy masik azt mondta h mivel mindenki szabin van(2unnep kozott meg utana is)ok leghamarabb jan 25en tudnak RÁNÉZNI,tehat also hangon egy honapig futetlen lakasba lettunk volna se furdes mosogatas stb.A lakas 1het alatt 10fokra hűlt,én nem ertek hozzá és nem tudok elmenni egyesével az alkatrészeket megvenni,főleg nem nekiállni barmit is csinalni vele.

Bosch kondenzkazán de majd ha ennyire erdekel megkeresem.Ott van mit csináltak mi mennyibe került Melyik a lehúzás?

És még egy kérdés:Miért kellett ide kilyukadni?baj hogy volt egy 2millios kiadason?erre irtam hogy a felretett penzem OTT van,ebbe ment bele.jesszus

2023. ápr. 7. 17:27
 25/36 A kérdező kommentje:
bosch kondenz 2300W
2023. ápr. 7. 17:31
 26/36 A kérdező kommentje:
23as te hogy döntöttél volna?
2023. ápr. 7. 17:32
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

25: Hát ez tényleg annyi nem teljesen értem, mért drágább a többinél, hogy mit tudhat.

Ami elromlott, az is ennyi volt?

26: Nem tudom, érdekes nekem, hogy a szoláltató nem csinál semmit a gázszivárgással... Miből adódott?

2023. ápr. 7. 18:21
 28/36 anonim ***** válasza:

24: Abba kötnek bele, hogy havi 150-ből nem gondolsz tartalékra, hanem elszórod, és a "2 M" váratlan kiadás is csak részben a tied volt, ha ketten fizettétek, akkor az részedről csak a fele, az 850-900 000 Ft volt kábé, tehát nem volt 2 M megtakarításod se, mégis azon töröd a fejed, hogy szórj el havi 150-et. Hát szerintem is tartalékot kell képezni belőle, annak elég jó!! Elszórni k.vasok, ha ennyi az egész szabadon elkölthető.

Sportra, belépőre, stb. 50 az nagyon jó, tartaléknak 100 az nagyon jó.

2023. ápr. 7. 18:24
 29/36 A kérdező kommentje:
dehat nem irtam hogy elszorni akarom a 6os válaszom is pont az hogy egyetértek a spórolással mert pont most volt egy ilyen helyzet amiben nagyon jól jött hogy van felreteve
2023. ápr. 7. 18:35
 30/36 A kérdező kommentje:
lehet van hónap hogy elmegy mind a következőben meg szinte semmire nem költök mert épp olyan időszak van az a pénz félretett pénz,ha fizikálisan nem is,de nálam maradt
2023. ápr. 7. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!