Ha havi 150.000költő pénzem marad az ma milyennek számít Magyarországon?
tehát miután kifizettem alakhatást,az összes számlát,kajámat.
Ez a pénz marad arra ami a "szórakozás"kategória
Gondolom fiatalka vagy. Pedig ha valamikor, hát most érdemes inkább hangyának lenni és nem tücsöknek.
Azért abból a 150-ből én a helyedben félre tennék megtakarításba legalább 80 ezret. Eleve mire lehet szórakozásra havonta 150-et elkölteni?
többes számban beszélsz.. a 2 millióba a többiek miért nem adtak bele?
Egy új valamire való gázkazán se kerül 2 millióba. Téged nagyon átvertek.
Össze kell hasonlítani a statisztikákkal, Magyarországon 2021-ben a lakosság átlagosan a bruttó jövedelmének 17,4%-át takarította meg. (Ez feltehetően csökkent 2022-23-ban)
Ha a te megtakarítási képességed 150 ezer forint, ez akkor tekinthető átlagosnak, ha a bruttó bevételed 862 ezer forint. Ha ennél alacsonyabb a bevèteled, akkor átlagon felüli a gazdaságosságod.
figyeljetek már ide aki nem a kérdésre válaszol az miért nem?
többiek beleadtak 7es, a feleségem meg én fizettük,mondjjk ehhez nem tudom mi kozod van😆
De ez nem egy gázkazán csere volt csak volt itt faláttörés mi egymás de ha nagyon akarod atkuldom a komplett munkatervet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!