Ha havi 150.000költő pénzem marad az ma milyennek számít Magyarországon?
tehát miután kifizettem alakhatást,az összes számlát,kajámat.
Ez a pénz marad arra ami a "szórakozás"kategória
8ast akartam írni.
9es köszi a reszletes valaszt!
Várom azt a komplett munkatervet.
Attól mert kilyukad a radiátor még nem kell kicserél a komplett rendszert a tél kellős közepén.
Amúgy kérdésre válaszolva.. egy f*s. Te csak élsz meg dolgozol. Szobanövényem is pont ugyanezt teszi.
mi az hogy fasz?😂😂😂
ez melyik kerdesre a valasz te koboldgec.i ,hallod olyan korlatolt gondolkodasu csicska vagy.
Vazolom a helyzetet karacsony ejjel futes nelkul maradsz.Szen monoxid szivargas volt!!!lekapcsoltak mindent se viz se aram!!hivatalos uton intezni mindent,a 2 unnep kozptt kit talalsz???gyorsan kihul a lakas ám!küldöm beatyesz a munkatervet pillanat
Tódorkám melyikkel húztak le komolyan kivancsian erdekel mivel en sajnos nem vagyok ebben a témában otthon
szerintem nem rossz szórakozásra.
"Amúgy kérdésre válaszolva.. egy f*s. Te csak élsz meg dolgozol. Szobanövényem is pont ugyanezt teszi."
előtte írta hogy edzeni jár,úszni,meg utazgat most akkor ezt milyen logikai kapcsolat alapján írtad ide?
Ha a maradék pénzre csak "szórakozás"-ra költés jut eszedbe, akkor az alsó társadalmi kategória.
8 általánostól fölfele másra (is) költenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!