Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez szerintetek diszkrimináció?

Ez szerintetek diszkrimináció?

Figyelt kérdés
Adott egy cég, ahol 2019-ben dolgoztam, viszont próbaidő alatt eljöttem, ugyanis akkoriban letiltásom volt, a fizetés pedig olyan siralmas volt hogy abból nem lehetett megélni. Időközben rendeződtek a dolgok, és próbáltam visszakerülni, ám többszöri próbálkozás után azt mondták nem várnak vissza. Holott semmi probléma nem volt velem míg ott voltam, az oktatási naplóba mindig megfeleltet írtak be. Sima betanított munkáról van szó! Én úgy érzem hogy diszkriminálnak azért, mert egyszer már dolgoztam náluk.
2023. márc. 29. 10:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hallod minden oké odafenn? Mi alapján veszed a bátorságot hogy random idegen ember felett ítélkezz? Egyébként nem, nem a stílusom a gond ugyanis kb egy hangom nem volt, kijöttem mindenkivel, kivéve egy kretént, de az tényleg az volt!
2023. márc. 29. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, itt mindenki normális választ adott. A munkahelyeden is így beszéltél?
2023. márc. 29. 21:04
 13/13 gungasam ***** válasza:
a diszkrimináció az, ha valakit valamilyen társadalmi besorolása miatt megkülönböztetnek. Pl.: Nő, Férfi, feka, rokkant, külföldi, kopasz, stb. Nem diszkriminatív ha valakit a személyiségi tulajdonsága miatt nem alkalmaznak. Pl.: szemtelen, büdös, megbízhatatlan...stb.
2023. júl. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!