Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez szerintetek diszkrimináció?

Ez szerintetek diszkrimináció?

Figyelt kérdés
Adott egy cég, ahol 2019-ben dolgoztam, viszont próbaidő alatt eljöttem, ugyanis akkoriban letiltásom volt, a fizetés pedig olyan siralmas volt hogy abból nem lehetett megélni. Időközben rendeződtek a dolgok, és próbáltam visszakerülni, ám többszöri próbálkozás után azt mondták nem várnak vissza. Holott semmi probléma nem volt velem míg ott voltam, az oktatási naplóba mindig megfeleltet írtak be. Sima betanított munkáról van szó! Én úgy érzem hogy diszkriminálnak azért, mert egyszer már dolgoztam náluk.
2023. márc. 29. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem diszkrimináció. Már betanítottak helyetted mást addigra, mire vissza akarnál menni. Te bizonytalan vagy nekik, főleg azok után, hogy felmondtál, nem fogják lecserélni a biztosat miattad. De ez nem ellened szól, megtörténhet akárkivel.
2023. márc. 29. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem ez nem diszkrimináció. Simán lehet hogy black listre tettek. (nem igazán szeretik ha valaki próbaidő alatt felmond.
2023. márc. 29. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom hogy a diszkrimináció az sosem személyre szabott, hanem egy általános szempont alapján történik. Esetedben nem azért nem hajlandóak szóba állni veled mert feka vagy hanem mert korábban már veszteséget okozott a vállalat számára az alkalmazásod, és a vállalatok sokszor a partnereik múltbeli viselkedéséből jelzik előre annak jövőbeli viselkedését. (Ugyanilyen a hitelbesorolás, beszállítói minősítés, stb)
2023. márc. 29. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, azt vesz fel akit akar.
2023. márc. 29. 10:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem amit írtok, de azért kicsit sz.r érzés. Mármint, gyakorlatilag kéthetente hirdeti a cég az adott munkakört (multiról van szó), nem egyetlen fix állás, és akárki megy oda, semmi garancia nincs arra sem hogy ott marad, én pedig mióta eljöttem tőlük, ugyanott dolgozok. Na mind1 :/
2023. márc. 29. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h. sz.r.erzes,.de en se vennek vissza olyat, aki a probaido alatt lelepett. Ez ugyanis azt jelenti, hogy nem akar nalam dolgozni, akarmilyen okbol is, igy tiszteletben tartom a donteset.
2023. márc. 29. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a diszkrimináció fogalma :D

Amúgy simán lehet, hogy csak azért nem vesznek fel, mert nem vagy megbízható. Nem tudnak rád számítani, egyszer már ott hagytad őket.

Az is simán lehet, hogy nincs szabad hely.

Vagy pedig ha van, akkor már ismernek és tudják, hogy nem szívesen dolgoznának veled együtt. Simán lehet, hogy a munkád megfelelő volt, de a személyiségeddel baj van és bomlasztod a csapatot. Meg persze én nem dicsekednék a "megfelelt" kulcsszóval.

Ma reggel vajas zsömlét ettem párizsival. Megfelelt, de étteremben nem fizetnék érte.

2023. márc. 29. 11:41
 8/13 A kérdező kommentje:
... a megfeleltet én használtam csak mint szót. Nem emlékszem már mi lett beírva de nem is ez a lényeg. Egyébként meg fogd be a pofád :)
2023. márc. 29. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Aki értelmes választ adott annak köszöntem!
2023. márc. 29. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a stilus maga az ember. Igy maris ertheto, hogy miert nem akarnak visszavenni.
2023. márc. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!