Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz az, ha valaki 26 évesen...

Gáz az, ha valaki 26 évesen kezd el dolgozni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy alapszakot, de közben rájöttem, hogy büfészak, ezért belekezdtem egy másikba és szeretném majd megcsinálni az Msc-t is. Az a baj, hogy a mester is csak nappalin indul.

2023. márc. 13. 04:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Jobb későn, mint soha. A tanulás meg később jobb pozíciót eredményezhet.
2023. ápr. 3. 00:36
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
21 - Sajnos azóta sem fizetődött ki...
2023. ápr. 5. 02:01
 23/24 gago77 ***** válasza:
5%
Azért gáz, mert ez a sok diplomás okostojás, aki 26 évesen kijön az egyetemekről - jól elhülyítve a sok biflázástól - gyakorlatilag életképtelen. Pláne ha valami büfészakon végzett. De rengeteg mérnök, informatikus, stb is életképtelen: egy szöget sem tudnak beverni a falba rendesen (tisztelet a kivételnek!)! Itt jövök én - a szakember - és a sok-sok pízt amit azzak keresel, hogy 4-6-8 éven át beseggelted a lexikonokat és kifolyik a szemed a monitor előtt napi 8-10-12 órában, jól lehúzom rólad! :) Ha kell, megcsinálom a csajodat is mikor távol vagy, mert hát néha rendesen is meg kell hogy kapja a magáét! ;) Ezt ingyé' csinálom és csak akkor ha a nő akarja! (Meg kell mondjam, elég sokszor akarják!)
2023. júl. 21. 17:22
 24/24 anonim ***** válasza:

"Nyilván nekik is jobb lesz az, ha majd 10-20 év múlva lesz egy 1,5 milliós fizetésem és majd nyugdíjaskorukban számíthatnak rám"

10-20 év múlva egy vagyonőrnek is lesz annyi fizetése :D

2017-ben 650 ft- volt az átlagórabér a portásoknál, manapság 1100...

Indulj ki ebből :D

Te tényleg jártál egyetemre?

2023. júl. 22. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!