Gáz az, ha valaki 26 évesen kezd el dolgozni?
Figyelt kérdés
Elvégeztem egy alapszakot, de közben rájöttem, hogy büfészak, ezért belekezdtem egy másikba és szeretném majd megcsinálni az Msc-t is. Az a baj, hogy a mester is csak nappalin indul.2023. márc. 13. 04:09
21/24 anonim válasza:
Jobb későn, mint soha. A tanulás meg később jobb pozíciót eredményezhet.
22/24 anonim válasza:
21 - Sajnos azóta sem fizetődött ki...
23/24 gago77 válasza:
Azért gáz, mert ez a sok diplomás okostojás, aki 26 évesen kijön az egyetemekről - jól elhülyítve a sok biflázástól - gyakorlatilag életképtelen. Pláne ha valami büfészakon végzett. De rengeteg mérnök, informatikus, stb is életképtelen: egy szöget sem tudnak beverni a falba rendesen (tisztelet a kivételnek!)! Itt jövök én - a szakember - és a sok-sok pízt amit azzak keresel, hogy 4-6-8 éven át beseggelted a lexikonokat és kifolyik a szemed a monitor előtt napi 8-10-12 órában, jól lehúzom rólad! :) Ha kell, megcsinálom a csajodat is mikor távol vagy, mert hát néha rendesen is meg kell hogy kapja a magáét! ;) Ezt ingyé' csinálom és csak akkor ha a nő akarja! (Meg kell mondjam, elég sokszor akarják!)
24/24 anonim válasza:
"Nyilván nekik is jobb lesz az, ha majd 10-20 év múlva lesz egy 1,5 milliós fizetésem és majd nyugdíjaskorukban számíthatnak rám"
10-20 év múlva egy vagyonőrnek is lesz annyi fizetése :D
2017-ben 650 ft- volt az átlagórabér a portásoknál, manapság 1100...
Indulj ki ebből :D
Te tényleg jártál egyetemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!