Elvégeztem egy alapszakot, de közben rájöttem, hogy büfészak, ezért belekezdtem egy másikba és szeretném majd megcsinálni az Msc-t is. Az a baj, hogy a mester is csak nappalin indul.
Ha megengedheted magadnak anyagilag, akkor nem gáz. Ha a saját vagy szüleid fontos tartalékait égeted el éppen, akkor szerintem gáz.
2023. márc. 13. 05:35
2/24 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Esetleg diákmunkát nézegethetnél, főleg ha szakmába vág, és össze lehet egyeztetni. Én 27 évesen szeretnék elkezdeni dolgozni. De nem olyan egyszerű, nagy a verseny.
2023. márc. 13. 05:38
3/24 anonim válasza:
Nem gáz, egyébként nappali mellett is lehet dolgozni. A BSC utolsó évemben én is dolgoztam, mesteren pedig végig. Ne ess ugyanabba a hibába, hogy szakmai tapasztalat nélkül végzel el egy képzést, 3. avagy 4.félévben már nyugodtan kereshetsz képzésnek megfelelő gyakornoki pozíciót.
2023. márc. 13. 06:48
4/24 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de nyilván nem is pozitívum HR-es szemmel. Csatlakozom az előttem szólókhoz, próbálj meg suli mellett valamilyen részmunkaidős, gyakornoki munkát (ha nappalid vagy, akár diákmunkát) találni. Nem sok energiabefektetés, de ég és föld a különbség utána az álláskeresésben.
2023. márc. 13. 07:18
5/24 anonim válasza:
Nem feltétlenül gáz max hátrány, mivel később ismeri meg az iratlan mocskos kis trükköket, meg a többi sajátosságait a magyar munkamorálnak...
Ha elsőre valahol túl kedvesek, akkor már jobb ha gyanakodni kezdesz...
A legtöbb magyar melóhelyen, a börtönpszichológia uralkodik fasiszta esetleg nacionalista nézetekkel keveredve, ahola pénzt osztják ott meg lazák mint Snoop Dogg a kenderföldön, persze a te zsebed bánja...
2023. márc. 13. 08:12
6/24 anonim válasza:
Dolgozz a suli mellett a szakmában és akkor jó pozícióból fogsz indulni, amikor megvan az Msc is.
2023. márc. 13. 08:54
7/24 anonim válasza:
Nem gáz, én is csak 21 évesen kezdtem, van aki meg 16 óta tolja.
2023. márc. 13. 12:25
8/24 anonim válasza:
Az a gáz ha szüleid pénzén élősködsz és azon tanulsz.szerintem inkább menj el dolgozni.Mert ha így folytatod hogy állandóan tanulsz de ráadásul nem is érdekel az amit tanulsz akkor fölösleges az egész de szerintem gáz hogy ennyi idősen semmit sem dolgoztál még.nekem már 18évesen el kellett mennem dolgozni.Gondolom anya apa tart el téged meg fizetik a tandíjadat ez már nagyon gáz.
2023. márc. 13. 12:52
9/24 anonim válasza:
Valamit dolgozgass mellette de ne kövesd el hogy túl sokat, túl tróger helyeken. (Tapasztalat.)
Értékes szakmai tapasztalatra viszont mindenképp gyúrj rá. A halasztás is nyugodtan lehet opció. Ne állíts éles határokat "munka" és "tanulás" közé.
2023. márc. 13. 12:59
10/24 anonim válasza:
Évvesztes voltam, 19 évesen érettségiztem. A tanárképzés 6 éves osztatlan képzés, tehát már betöltöttem a 25-öt, mire végzetem.
Én egyetem mellett végig dolgoztam hétvégente gyárban, nyári szünetben meg a Balatonon. (Mondjuk diákmunkásként normálisabb fizetésem volt, mint most főállású gimnáziumi tanárként.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!