Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz az, ha valaki 26 évesen...

Gáz az, ha valaki 26 évesen kezd el dolgozni?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy alapszakot, de közben rájöttem, hogy büfészak, ezért belekezdtem egy másikba és szeretném majd megcsinálni az Msc-t is. Az a baj, hogy a mester is csak nappalin indul.

2023. márc. 13. 04:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szívesebben csinálnám levelezőn, de az nincs sajnos, megszüntették. Mit lehet akkor tenni. Szerintem még mindig jobb, hogy ha megkésve is, de szerzek valami piacképes végzettséget, mint hogy gyárban robotoljak majd a nyugdíjig.

Gyakornoknak el akarok majd menni.

2023. márc. 13. 15:22
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Szüled pénzén élősködsz?
2023. márc. 13. 17:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nekik is jobb lesz az, ha majd 10-20 év múlva lesz egy 1,5 milliós fizetésem és majd nyugdíjaskorukban számíthatnak rám
2023. márc. 13. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
És addig rajtuk akarsz élősködni? Már réges régen elmehettél volna suli mellett dolgozni 16-18évesen.életképtelen vagy. Így mikor fogsz bármiféle munkatapasztalatot szerezni 40-50évesen?
2023. márc. 13. 17:48
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

9-es vagyok, végig dolgoztam egyetem mellett, sőt már előtte is. Szutyok helyeken, gyárakban, gmo-ban utazó rohadék MG cégeknél. Arra jó volt, hogy láttam, milyen életét NEM akarok, de másra nem, és minden percét megbántam. Van a szint amikor az alja meló csak lealjasít.

Ha ehelyett (is) tanulok, ösztöndíjjal legalább ennyit, a hamarabb végzés miatt mégegyszer ennyit, a későbbi jó munkalehetőségek miatt nagyságrendekkel több pénzt kereshettem volna.

2023. márc. 13. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Msc mellett már bőven tudsz dolgozni, akár félállásban vagy gyakornokként ahogy azt sokan teszik is.
2023. márc. 13. 22:56
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem gáz, koncentrálj a tanulásra, az hogy mellette elmész gyakornoknak az a legjobb ötlet. Az hogy valaki 18 évesen már dolgozott és még mindig a nettó 200 ezernél tart az ne érdekeljen!
2023. márc. 14. 08:01
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Én legalább nem a szüleimen élősködtem hanem önálló voltam
2023. márc. 14. 09:20
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Te nagyon ügyes vagy 18-as. Még hányszor tervezted leírni az élősködés szót ebben a topikban?
2023. márc. 14. 09:28
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Én is dolgoztam az egyetem mellett,mert hiába volt állami, attól még rengeteg pénzbe került, amit bár a szüleim tudták volna finanszírozni, én szerettem volna. Utólag gyakornoknak kellett volna élmennem valahová, akkoriban még nem volt ennyi lehetőség. Sajnos a vendéqlátásba mentem egyetem mellett, gondoltam csak átmenetileg, majd később váltok. Viszont csak vendéglátós tapasztalattal sehová nem kellettem az egyetem után, így már nagyon bánom és utólag max.gyakornoknak mennék.
2023. márc. 24. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!