Kicsit be vagyok szarva. 16F gyakorlaton vagyok és haverom azt mondta beteg vagyok pedig nem és a gyakorlati helyről kérik a táppénzes papírt mit tegyek?
Dehogy dolgozol rendesen, ha lógsz.
Háziorvos 5 napra visszamenőleg tudja igazolni.
Oké, gyerek vagy még, fiatalság, bolondság. De most komolyan. Tényleg ennyire hül_ék vagytok? Szakadj már le a haverodról, és legyél önálló. Mi a fra_cért kell neked beteget jelenteni ha nem vagy az? Miért táncolsz úgy, ahogy a haverod fütyül?
Nem jövök rá, mi az összefüggés, hogyan kapcsolódik a gondolat, kinek mi a haszna abból, hogy ha a haver beteget jelent (lóg), és vele együtt te is. Nem értem, hogy benne miért merült ez fel, meg azt sem hogy te miért cselekedtél így, teljesen értelmetlen.
Ha ugat a szomszéd kutyája, csak úgy beteszel egy fazekat az ágyneműtartóba? Ennél komplexebb összefüggést nem látok a sztoriban.
Egyébként igen, háziorvos utólag tud kiírni táppénzt.
Én se értem, mi történt pontosan.
Ha minden nap bent voltál, akkor neked nincs szükséged távollét igazolására.
Innentől nem értem, hogy jön ide, mit csinált a haver meg hogy jön ide betegség igazolása...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!