Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kicsit be vagyok szarva. 16F...

Kicsit be vagyok szarva. 16F gyakorlaton vagyok és haverom azt mondta beteg vagyok pedig nem és a gyakorlati helyről kérik a táppénzes papírt mit tegyek?

Figyelt kérdés

2023. márc. 1. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lógtál a melóból? Vagy mit kell leigazolni?
2023. márc. 1. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy dolgozol rendesen, ha lógsz.

Háziorvos 5 napra visszamenőleg tudja igazolni.

2023. márc. 1. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Feri
2023. márc. 1. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, gyerek vagy még, fiatalság, bolondság. De most komolyan. Tényleg ennyire hül_ék vagytok? Szakadj már le a haverodról, és legyél önálló. Mi a fra_cért kell neked beteget jelenteni ha nem vagy az? Miért táncolsz úgy, ahogy a haverod fütyül?

Nem jövök rá, mi az összefüggés, hogyan kapcsolódik a gondolat, kinek mi a haszna abból, hogy ha a haver beteget jelent (lóg), és vele együtt te is. Nem értem, hogy benne miért merült ez fel, meg azt sem hogy te miért cselekedtél így, teljesen értelmetlen.

Ha ugat a szomszéd kutyája, csak úgy beteszel egy fazekat az ágyneműtartóba? Ennél komplexebb összefüggést nem látok a sztoriban.

Egyébként igen, háziorvos utólag tud kiírni táppénzt.

2023. márc. 1. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, mi történt pontosan.

Ha minden nap bent voltál, akkor neked nincs szükséged távollét igazolására.

Innentől nem értem, hogy jön ide, mit csinált a haver meg hogy jön ide betegség igazolása...

2023. márc. 2. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!