Érdemes váltani? Ha kölcsönzött munkaerőként helyezkednék el érhet valamilyen “hátrány” Többi lent..
Figyelt kérdés
Banknál ha kölcsönzött munkatárs lennék, van valami hátrány?( felmondás, táppénz, szabadság) Van esély, hogy később átvesznek esetleg? Közel 50 évesen lenne értelme váltani egy vagy kockázatos? A munkaszerződés mennyiben lenne más? Nyilván a fizetés kevesebb lenne, de van valami oka, hogy így kötnek szerződést? Idősebb korban, nyugdíj előtt kellemetlen lenne új mh után nézni.ma 17:08
1/13 anonim válasza:
Kölcsönzött munkaerő általában az amit elsőként rúgnak ki ha lépitésre van szükség miután az jogilag nem leépítés hisz papíron nem náluk dolgozol hanem egy másik cégnek.
De ezt leszámítva nem szokott jelentős különbség lenni, általában a juttatás is kevesebb mondjuk.
2/13 anonim válasza:
A béred egy része a munkaerő kölcsönző cégé lesz. De ha jól dolgozol és nincs rád panasz, akkor egy esetleges leépítésnél például tudnak neked segíteni egy másik - velük kapcsolatban álló - céghez kerülni gyorsított eljárással úgymond.
4/13 anonim válasza:
Annó ahol dolgoztam ott a kölcsönzött nem kapott cafeteriát meg évégi bónuszt sem.
Kicsit szarul is esett amúgy jogosan egyik kollégának, aki ott volt majdnem egy éve, és rágta a főnökök fülét hogy vegyék át sajátnak, hogy nem kapott semmit, én meg egy harmad évre időarányosan megkaptam az évégi jutalmat.
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor a főnökön múlik, hogy átvesznek e? Cafeteria nelkul ala sem írok m.szerződest:))
ma 18:18
7/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne mh-em biztos elvallalnam, a semminel azert több, illetve ha valaki fiatal.
ma 18:19
8/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy pl.nem a közvetlen, hanem oszt.vezető..
ma 18:20
9/13 A kérdező kommentje:
Szeretnék megallapodni, viszont egy ilyen kölcsönzős mhely, nrkem nem tűnik olyan biztosnak ahonnan elmehetnék nyugdíjba.
ma 18:22
10/13 anonim válasza:
Eleve olyan helyek fizetnek kölcsönzőket, ahol folyamatos fluktuáció van, mert szar hely, és a cég inkább kiszervezi a folyamatos új emberek toborzását egy erre szakosodott cégre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!