Kicsit be vagyok szarva. 16F gyakorlaton vagyok és haverom azt mondta beteg vagyok pedig nem és a gyakorlati helyről kérik a táppénzes papírt mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 20:18
1/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán az orvos adhat így ki ilyen papírt ha anyukám felhívja? Ez nem az én hibám volt és nagyon be vagyok sz@rva.
2023. márc. 1. 20:19
2/15 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést, de ha táppénzes papír kell, akkor be kell menned az orvoshoz, mondod hogy elmúlt 3-4 napban beteg voltál és ilyen papírra lenne szükséged a gyakorlati meló miatt.
Nekem diákmunkán volt hasonló, akkor 1 hétig tényleg beteg voltam, utólag mentem el az orvoshoz, aki adott róla papírt, amit le kellett fotóznom a diákszövetkezetnek igazolás gyanánt.
3/15 anonim válasza:
Haverod mondta hogy beteg vagy? Miért a haverod mond bármit is bárkinek? Nem vagy beteg, bejársz, akkor ne parázz, mondd nekik hogy nem vagy beteg, itt vagyok, dolgozok és akkor nem kell táppénzes papír.
4/15 anonim válasza:
Be kellene járni gyakorlatra ;)
5/15 A kérdező kommentje:
Haverommal eggyut jarunk oda. Akkor jól értelmezem utólag is fel lehet hívni az orvost hogy adjon ilyen papírt? mert én tényleg nem tudtam erről rendesen dolgozok soha nem logók!
2023. márc. 1. 20:38
6/15 anonim válasza:
#2-es vagyok, így jobban átgondolva ha ez valami szakirányú gyakorlat, azt jobb nem elsumákolni. Nehogy már 16 évesen elkezd elrontani a karriered...
7/15 anonim válasza:
De miért kell táppénzes papír, miét kérik? Most azon lépj túl, hogy a haver mit mondott.
Ha nem lógtál, minek kell bármilye formában is igazolni a hiányzást? Azért kérik, mert a haverod azt mondta a munkáltatónak, hogy beteg vagy? Te meg ott állsz mellette a munkahelyen? Mi baja van az emberekenek? :D
9/15 A kérdező kommentje:
Na ez úgy volt hogy haver lebetegedett és azt mondta nekem hogy mondjam én is hogy beteg vagyok mondtuk és kérik most a táppénzes papírt .ért BSz en voltam és 1 hónapja amikor még más volt a munkáltató akkor ők nem kértek ilyet azért nem gondoltuk át ezt...
2023. márc. 1. 20:46
10/15 A kérdező kommentje:
Szóval ezt meg tudom úszni valahogy? Ha felhívom az orvost és azt mondom neki hogy most a héten beteg voltam akkor ad ilyen papírt??
2023. márc. 1. 20:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!