Rózsany Májzli kérdése:
Ha benne vagyok már a korban, munkanélküli vagyok és soha nem is volt bejelentett állásom és nincs semmilyen végzettségem, ami számítana valamit, akkor még lehet esélyem boldogulni az életben?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek gyárba dolgozni és mellette elvégzek egy egyetemet levelezőn vagy távoktatásban?
Utána felvennének dolgozni?
Vagy már sosem fogok tudni kitörni ebből az állapotból?
2023. febr. 13. 11:47
21/21 Thunderfairy válasza:
Kedves kérdező.
Minimálbéres kisember vagyok én is. De igyekszek megtanulni angolul és úgy rajzolni egy nap hogy felkapott müvész ember lehessek. Ezek után szeretznék ezzel beinditani magamnak valami jó kis vállalkozást ha sikerűl. MEG KELL PROBÁLNI. Remélem hogy mindketten sikerrel járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!