Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Középfokú végzettségűek , ti...

Középfokú végzettségűek , ti hogyan kerestek munkát?

Figyelt kérdés
Érettségivel, valamilyen szakmával/okj-vel , technikusival hogyan álltok neki a munkakeresésnek? 5 évvel ezelőtt voltam utoljára ilyen szituációban (szerencsére), és most meglep, hogy bújom a hirdetéseket, és 99%-ban betanított munkalehetőségeket találok. Ha direkt szakma szerint keresek rá (amivel eddig gyárakban dolgoztam), akkor is szinte az összes szalagmunka/összeszerelés. Egyébként megyeszékhelyen lakom (mostmár), nem egy eldugott faluról van szó. Ti hogyan "kerestek rá" vagy merre indultok ilyen helyzetben?

2021. ápr. 12. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg munkakereső oldal van, be lehet jelölni a várost, meg hogy milyen poziciót, szakmát keresel, beállítod hogy hány napra visszamenően adja ki a hirdetéseket és enter. :D Nagy kunszt. Nem vágom a kérdést sem. Nem tudod az oldalak használatát vagy mi a probléma? Igen most főleg operátorokat, csomagolókat, betanított munkásokat keresnek, a szakmákhoz több éves szakmai tapasztalatot várnak el, ha van akkor abban van esélyed elhelyezkedni, ha nincs akkor marad a betanított operátori munka. Már a vagyonőrinél és látom egyre több helyen jelölik meg az 1-3 év tapasztalatot, pedig oda minden szeren.csétlent felvettek eddig, túljelentkezés van már minden területen ennyi a titok.
2021. ápr. 13. 08:28
 2/13 anonim ***** válasza:
1/ a vagyonőrhöz is kell egy okj képzés. Ez a mindent szerencsétlent felvettek eddig se volt igaz.
2021. ápr. 13. 09:15
 3/13 anonim ***** válasza:
2es, de sajnos igaz, mert láttam kiket vesznek fel irodaházba alkoholista, volt aki félig süket volt, nem értett a számítógéphez, bottal járt soroljam?
2021. ápr. 13. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
3/ bottal járt és akkor mi van? alkoholista azt te honnan tudod? betegségtől is lehet büdös valaki, meg alkoholszagú. vannak helyek ahol elég portás feladatokat ellátni vagy csak ott lenni, de nem ez a jellemző.
2021. ápr. 13. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem büdös volt ember, hanem láttuk hogy iszik, reggel hörpintett egyet, aztána szondán megbukott. Miről beszélsz te? Egy bottal közlekedő sánta hogyan akar intézkedni tűzesetnél? Mire odaér addigra leég a fél épület? Egy félsüket nem hallja mit beszélnek hozzá, nem hallja a riasztásokat sem. Ők mit keresnek a szakmában? A cukorbetegekről nem is beszélve. A portás feladathoz nem kell vagyonőri! Ott nincs elvárás én a vagyonőrökről beszélek, oda okj bizi kell, vagyonőri igazolvány és cselekedni kell, ha baj van nem csorgatni a nyáladat szerencsétlenül!
2021. ápr. 13. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
de, jobb helyeken vagyonőri papír kell hozzá.
2021. ápr. 13. 10:46
 7/13 anonim ***** válasza:
ha a céged ilyen inkompetens azért ne mást hibáztass...
2021. ápr. 13. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:
A himi humi vagyonőr cégek mind selejtek az ember felhozatalaikkal együtt.
2021. ápr. 13. 10:58
 9/13 anonim ***** válasza:
azért a legtöbb helyen egy papírt elvárnak. Amúgy honnan veszed? egy hely alapján általánosítasz.. Én már több helyen is láttam portéásokatés mind képzettnek tűnt, bár lehet én mozgok jobb körökben. Bár a hirdetésekben is kell mindenhol papír meg tapasztalat.
2021. ápr. 13. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
10 évig voltam benne, láttam sok mindent, rengeteg helyen voltam, nem egyen! nincs kedvem most itt az igazamat magyarázni, tapasztalatból írok, aki akarja elhiszi, aki nem az nem. Nem érdekel. Már nem őrködöm, elegem is lett belőle. Jó helyekhez kapcsolat kell az őrködésben is ahova meg keresnek általában xar hely, xar cég, xar emberekkel, vezetőséggel- Általában ot van hely ahonnan menekül mindenki, ahol jó a hely oda nem keresnek embert és ha szabaddá is válik egy hely akkor kapcsolati úton kerül oda valaki, Ez ennyi mint minden más területen is sajnos ez van. A portársoknak nincs okj végzettségük egy ált. iskolával felvesznek, tudjál írni, olvasni ennyi az elvárás a helyek 90%hoz, a többi lehet pucossabb, max. érettségi lehet elvárás. Az nem képzettség, hanem gyakorlat, hely ismeret, tapasztalat max. amit te láttál.
2021. ápr. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!