Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha benne vagyok már a korban,...

Rózsany Májzli kérdése:

Ha benne vagyok már a korban, munkanélküli vagyok és soha nem is volt bejelentett állásom és nincs semmilyen végzettségem, ami számítana valamit, akkor még lehet esélyem boldogulni az életben?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek gyárba dolgozni és mellette elvégzek egy egyetemet levelezőn vagy távoktatásban?

Utána felvennének dolgozni?

Vagy már sosem fogok tudni kitörni ebből az állapotból?

2023. febr. 13. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen benne vagy a korban? :D Volt 60 éves csoporttársam az egyetemen.

Érettségizz le gyorsan aztán irány egy olyan szak/szakma ami érdekel.

2023. febr. 13. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Február 15-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra. Csaxólok.
2023. febr. 14. 03:46
 13/21 A kérdező kommentje:

#12.

Köszi, de 10 osztállyal nem jelentkezhetek…

Be kell fejeznem az középiskolát előbb :/

2023. febr. 14. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy benne a korban!

Én 27 évesen szereztem az első állásom, ami gyakornoki pozi volt, nappali tagozatos tanulóként egy gyerekkel mellettem. Az egyetemet azóta se végeztem el.

De sikerült egy okj bizonyítványt szereznem, amivel el tudtam menni dolgozni, azóta próbálkozom újra az egyetemmel, kissé nehezebb főállás és 2 gyerek mellett. De megoldom, megakarom.

2023. febr. 14. 14:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha kell segítseg önéletrajz írásban, keress bizalommal segítek.

Egyébként merre laksz?

Milyen gyárak lehetnek hozzád közel amiket érdemes megkeresni?

Volt olyan munkahelyed ahol nem voltál bejelentve? Ezeket mindenképp érdemes beleírni.

2023. febr. 14. 14:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztató... nekem van érettségim, egy diplomám is, tudok angolul, németül, azt mondom egy egészen jó középszinten, tehát rengeteg mindent megértek, tudok cikkeket, könyvet olvasni. ( hacsak nem vmi nagyon bonyolult), és eddig nem mentem még vele semmire. Mindig szar helyeket fogok ki, sehova sem akarnak felvenni. Volt olyan is, hogy azt mondták felvesznek, aztán szépen jól átbasztak...most gyógyszertári asszisztensnek akarok tanulni. Elegem van, hogy 3 év alatt nem találtam ideiglenesen egy akármilyen állást sem! Egy normális szakmát akarok, és nem akarok a nagy multiknak verni a gépet az irodában 9 órán keresztül!
2023. febr. 15. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:
* akarom
2023. febr. 15. 12:03
 18/21 anonim ***** válasza:
16-os, mi lenne az a normális szakma?
2023. febr. 16. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát igazából most a gyógyszertári asszisztenst tudnám magamnak elképzelni, egeszségügy de nem a véres része, kémiát tanultam már, csak fel kellene elevenítenem. De erről is le akarnak beszélni, merthogy nem fogok tudni majd elhelyezkedni.
2023. febr. 16. 11:28
 20/21 anonim ***** válasza:

És azért nem gyógyszerészet mert

1, elhasználtam az állami féléveket

2, nem tudom hogy eleg okos lennék-e hozzá

3, először szeretnék belekóstolni, nem rögtön hardcore üzemmódra váltani

2023. febr. 16. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!