Vidéken élő (kisváros, falu) emberek, ti hol dolgoztok és milyen végzettséggel?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 08:25
1/9 anonim válasza:
30 km a kisvárosomtól egy nagyobb kisvárosban. Gépjármű tehnikus végzettség, Cnc Gépkezelő foglalkozás.
2/9 anonim válasza:
Én most jelentkeztem, volt interjum illetve tegnap voltam megnézni, hogy miről is van szó.
Ha összejön: Községben élek 20km-re egy nagyobb községbe találtam munkát, mint karbantartó. Érettségim van illetve estin tanulok jelenleg Gépjármű Mechatronikai Technikus szakon.
3/9 anonim válasza:
Nagyobb kisváros, gépészmérnök (BME), gyártásvezetö
4/9 A kérdező kommentje:
2-es, én levelezőre járok, mert semmi szakmám, csak érettségi, de amiatt hogy pénteken-szombaton óráim vannak, sehová sem akarnak felvenni. Lehetőség sem nagyon van egyébként sehol a környéken.
2022. júl. 29. 08:39
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok
Nekem heti 2x van oktatásom (elmélet, gyakorlat), ha felvesznek 2 műszakba fogok menni dolgzoni.
3-tól indulnak az órák, szóval pont oda tudok érni, 2-kor végzek az iskola meg kb 40 percre van. A 2 műszak miatt persze csak 2 hetente fogok tudni menni, de nálunk rugalmasak és nem csinálnak belőle problémát, teszem hozzá 10-en vagyunk 2-3-an szoktunk lenni az órákon illetve van olyan osztálytársam aki 2 műszakba dolgozik és iskola eleje óta igy jár.
7/9 anonim válasza:
A nappaliban dolgozom. Full stack developer.
8/9 anonim válasza:
Pestre járok munkába, napi 2x55 km-t ingázok kocsival. Csak egy OKJ-s gazdasági képzésem van, telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom német nyelvű ügyfelekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!