Lehet még több fizetésemelést kérni ha már adtak de keveslem?
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 22:05
2/10 anonim válasza:
Kérni bármikor lehet, de ha most volt emelés valószínűleg csak munkahely váltással kapsz többet.
3/10 anonim válasza:
Kötelező ilyen infláció mellett.
4/10 anonim válasza:
Lehetni lehet. Bár adni úgyse fognak.
5/10 anonim válasza:
Lehet, kérdéses, hogy megadják-e. De ha meg sem kérdezed, nem tudod meg.
6/10 anonim válasza:
Lépni kell más irányba, ha nem elég.
7/10 anonim válasza:
Linkedin profilon allitsd be, hogy nyitott vagy uj ajanlatokra! En is ezt csinaltam, utana szetszedtek a recruiterek, 60 szazalekkal magasabb fizuert valtottam.
8/10 anonim válasza:
Állami szférában lehetetlen, ott bértábla van, MÁVnál vagyok közlekedésmérnök nettó 240ért. Mondanom sem kell szüleim nélkül éhenhalnék.
10/10 anonim válasza:
Kérni lehet. Hogy meg is adják-e, az a cégtől függ. Én tavaly az alap inflációkövető emelésre kértem és kaptam még 30%-ot, node én erősen alul voltam fizetve. Idén viszont a beígérés ellenére nincs inflációs emelés, szóval be fogok próbálkozni ismét egy 20% körüli emeléssel, ha nem kapom meg, akkor pedig váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!