Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Autóipari cégnél IT területen,...

Autóipari cégnél IT területen, pályakezdőként fél év munkaviszony után, ha kérek fizetésemelést akkor azt megszokták adni? Vagy inkább csak 1 év elteltével lenne időszerű ez?

Figyelt kérdés
Ha 30%-os emelést kérnék, akkor azt megszokták adni ilyenkor? Elég nagy infláció van sajnos.

2023. febr. 4. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jellemző.
2023. febr. 4. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem jellemző, 30% emelés szinte kizárt, ahhoz előléptetés szükséges.
2023. febr. 4. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Pályakezdőként fél év tapasztalattal mégis mirefel?

Le tudsz bármit tenni az asztalra?

2023. febr. 4. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Elég rutintalan kicsikó vagy még.

Nem fogsz kapni egy buznyákot sem. Ha 30 százalék emelést akarsz akkor munkahelyet kell váltani.

Ja és amikor megmondod a bérigényed akkor ne álmodozz olyanról hogy majd bizonyítok és utána kérek emelést.

Addig vagy alkupozícióban amíg alá nem írtad a munkaszerződést.

2023. febr. 4. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyik hazai autoipari multinál sem jellemző ilyen szintű emelés. Főleg a németeknél nem.
2023. febr. 4. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet. Ismerőseim simán 40-50% emeléssel váltanak mostanában
2023. febr. 4. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Munkahelyet kell váltani, ha fizuemelést szeretnél..én 1 év után kértem fizuemelést, de nem kaptam meg..az én kezdőfizum elég alacsony volt, és ahhoz képest 75% -os emelést tudtam elérni cégváltással..soha a b. életbe nem tudtam volna ezt elérni, ha nem váltok..ezt meg kell érteni, az IT szektorban igazán nagy fizuemeléseket váltással lehet elérni, ahol meg megadják, ott kérni sem kell, mert előre informálva vagy..ahol kérni kell (és nagyon jó esetben esetleg adnak is), ott meg nem fognak annyit emelni..ennyi. Nincs benne logika a cégek részéről, de ők tudják. Sokkal könnyebb váltani, mint hinnéd.
2023. febr. 4. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Várjál még fél évet, hogy meg legyen az 1 éved utána kezdj el nézelődni más fele.
2023. febr. 5. 05:21
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Az autoipari cegek fizetnek a legszarabbul az ITban
2023. febr. 5. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!