Le lehet valahonnan kérdezni/kérni, hogy hány órára van bejelentve valaki? Részlet lent.
Az én munkaviszonyommal a világon semmi hond, viszont a lakótársamén már többször gondolkoztam. Nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy talán nem 8 órára van bejelentve, és lehet, hogy nincs is vele egyedül. A fizetésük nagyobb részét utalásban, a többit borítékban kapják. Viszont csak a borítékkal éri el azt a mértéket, ami 8 órára minimum járna.
És mivel hosszútávon nagyon nem mindegy, hogyan gyarapszik a munkaviszony, érdekel, hol, hogyan lehetne ennek utánamenni.
Kizárólag mindenki a sajátját tudja lekérdezni a NAV eBEV szolgáltatásokon belül a biztosítási jogviszonyok lekérdezése vagy hasonló nevű fülön. Ügyfélkapu szükséges hozzá.
1. Valóban nem kell, hogy az én gondom legyen. Viszont, mint említettem, lakótársak vagyunk, ezen belül pedig barátok is, így nem szeretném, hogy bármilyen csalásba keveredjen a tudta nélkül.
2. Köszönöm a navigációt. Picit nehezebben, de a sajátomat megtaláltam, így meg tudjuk majd nézni az övét is.
És mindkettőtöknek: Félreérthető voltam. Evidens, hogy másét nem lehet lekérdezni. A kérdésem pusztán arra irányult, merre lehet elindulni egyáltalán, mert fogalmam sem volt.
De már előrébb vagyok/vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!