Miért nem kaptam fizetésemelést?
Zenetanár vagyok egy alapítványi sulinál, elvileg a januári fizetést már emelve kellett volna kapjam,de pontosan annyi jött, amennyi tavaly, amit nem értek, hisz elvileg a garantált bérminimum növekedett.
Beszéltem több ismerősömmel, akik tanárok egy másik ugyanilyen alapítványi sulinál, nekik pedig emeltek elég szépen.
Betelefonáltam, erre a válasz az volt hogy nem tudják mikor lesz emelés, ők is annyit tudnak, amit a tvből hallanak.
Most ilyenkor mivan?
4-es,a mi iskolánkban senki nem kapott fizetésemelést.
Ma reggel kaptunk egy emailt, miszerint alapítványi iskola vagyunk, ezért csak akkor jár, ha a Magyar Államkincstár határozatban értesíti őket, és ha kapunk is fizetésemelést, leghamarabb áprilistól. Az érdekes pedig, hogy egy másik ugyanilyen alapítványi iskolában már most volt emelés. Akkor ez hogy működik, az állam az egyiknek ad, a másiknak nem?
Egy alapitvanyi iskolai tanar közalkalmazott?
En ugy tudom hogy a bered az alapitvanytol kapos, nem az allamtol. Az allam csak normativ tamogatast ad. Tehat az allamnak nem sok koze van egy maganiskola berezesehez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!