195E a nettó fizum, tavaly november óta dolgozom a cégnél, és úgy tudom több mint elégedettek velem. Azóta nem kaptam semmilyen emelést. Szerintetek reális egy 30%-os emelést kérni? Ugye csak a infláció azóta több mint 20%..
Nagyon attól függ, hogy mi a munka amit csinálsz.
Ha bárkit be tudnak rántani az utcáról a helyedre, akkor nem reális.
Ha van valami értékteremtő tudásod, akkor meg lehet próbálkozni.
Én leültem a főnökömnek panaszkodni, hogy nem élek meg a fizetésemből. Én is kb egy éve vagyok a cégnél. Én végül kaptam 10%-ot, aminek nagyon örültem.
A te fizetésed a tisztességtelenség határát súrolja. Ebből nem lehet megélni. Szerintem 250-300 között kellene keresned. Nyugodtan ülj le a főnököddel, szerényen, hogy nem tudsz ebből megélni és emeljenek rajta.
Én kb. minden nap mondom a főnöknek, hogy szeretnék fizetésemelést. A válasz mindig az, hogy értsem meg, hogy nem megy jól a cégnek, és örüljek, hogy egyáltalán ki nem rúgnak.
Szerintem a legtöbb helyen kb. ugyanez lenne a válasz, de azért meg lehet próbálni. De szerintem inkább másik helyet kéne keresni, kérdés, hogy mik a lehetőségek. Mert ha a környéken nem nagyon van hasonló munka, vagy ugyanennyiért, akkor simán megtehetik, hogy nem emelnek.
Be lehet próbálkozni de nehezen képzelem el hogy adnának ekkora emelést ha alapból ilyen alja fizetést kapsz.Ha olyan fontos és nehezen pótolható lennél jóval többet keresnék már most.
Legjobb esetben 10-20%-ot adnak szerintem de mondom próbáld meg,azért közben nézz körbe milyen lehetőségeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!