Inflációs korrekció?
Sziasztok!
Kaptam egy lehetőséget a munkahelyemen, miszerint részt vehetek egy tanfolyamon ingyenesen, viszont alá kellene írnom egy 1 éves szerződést, ergo ha ezt kifizetik nekem, 1 évig nem mondhatok fel. Én csak akkor lennék ebben benne, ha kapnék valamilyen inflációs korrekciót, mivel egész éven nem volt, és ugye az infláció egész nagy. Ezt hogy vezessem fel a HR-nél? Nálatok volt a cégnél? IT területen dolgozom
"Ezt hogy vezessem fel a HR-nél?"
Úgy, ahogy ezt a kérdést leírtad.
A röghöz kötés megérheti, ha amúgy hasznos tudást kapsz, amit később máshol is tudsz használni és ha a jelenlegi helyeden jól érzed magad. Nekem is fizetett a cég egy tanfolyamot+vizsgát, cserébe kitolták a felmondási időmet 3 hónapra.
Szerintem IT területen a dolgozónál van az előny, szóval bemégy és egyszerűen közlöd, hogy vállalod a tanfolyamot és a röghöz kötést, ha legalább az infláció mértékével emelnek. Hidd el, ha jól dolgozol, meg fogják adni.
Majd írd meg, hogy ha ezeknek a tanácsoknak megfelelően bementél a HR-hez, mi volt a válasz.
Gondolom annyi lesz: "Ezek szerint nem akar a tanfolyamra menni. Részünkről rendben".
#5: Ez csak attól függ, hogy most milyen pozícióban és milyen színvonalon dolgozik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!