195E a nettó fizum, tavaly november óta dolgozom a cégnél, és úgy tudom több mint elégedettek velem. Azóta nem kaptam semmilyen emelést. Szerintetek reális egy 30%-os emelést kérni? Ugye csak a infláció azóta több mint 20%..
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 19:04
11/19 everlight válasza:
195 ezerből hogy lehet megélni? Én senkinek nem dolgoznék ennyiért.
12/19 anonim válasza:
11. Pont ma láttam a facebokkon egy fizetési slipet egy 20 éve tanító pedagógustól pont ekkora összeggel.
13/19 anonim válasza:
200 ezerért dolgoztam kb. 10 hónapig, amikor kezdtem elégedetlenkedni, felvettek mást a helyemre, aki ennyivel (vagy kevesebbel) is beérte...:(
14/19 everlight válasza:
13.Én 5 évvel ezelőtt kerestem 200 ezret havonta.
15/19 anonim válasza:
Én 2005-ben kerestem 170 ezret havonta, és már akkor sem lehetett ebből megélni.
16/19 anonim válasza:
siras helyett el kell menni iskolat vegezni
17/19 anonim válasza:
Kérj emelést igen, a cégek az araikon emelnek, ez nincs 500 euró, egyáltalán nem tulzas a 30 szazalekos emelés. Ha nem tud, vagy nem emelni majd megmondja.
18/19 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon alacsony fizetés. Nettó 270-300 körül már maradnék, de 196 ezer nagyon kevés. Ha nem kapsz emelést, keress másik munkahelyet, es ha találsz hagyd ott őket. Ez konkretan pont a garantált berminimum amit kapsz.
19/19 anonim válasza:
15:
Mondjuk azt nem hiszem hogy 2005-ben nem tudtál havi 200 ezerből megelni. Akkoriban az elég jó fizetesnek számított. Sokan még 100 ezret se kaptak diplomával se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!