Állásinterjún bértágyaláson kérhetem a fizetésemelésen túl a folyamatos fizetésemelést(fizetés korrigálását) az inflációval arányosan?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 22:02
1/7 anonim válasza:
Kérheted. Csak akkor nem téged vesznek fel.
Viszont rákerdezni lehet, hogy az inflációt mennyire követi a bér az adott cégben.
2/7 anonim válasza:
Semmi értelme.
A fizetésed nem attól kell, hogy függjön, mennyi a parizer. Hanem attól, hogy mennyire értékes a tudásod, a munkád; mennyire vagy nehezen helyettesíthető/megkerülhető.
3/7 anonim válasza:
Barmit kerhetsz, max nem kapod meg.
4/7 anonim válasza:
Persze hogy kerheted, ok meg mondhatjak hogy jojo majd megkapod. Aztan ha sehol semmi papir elfelejtodik. Te is boldog ok is boldog, egy ev mulva megint munkat keresel
5/7 anonim válasza:
Te vagy az, aki állandóan erről az inflációkövetésről irkálsz ki kérdéseket? Rohadt irritáló. Ha tőlem valaki ilyet kérne, azonnal elküldeném a búsba. Mit akarsz? Hogy havonta emelgessenek neked 5000 forintot? Ki fogja neked ezt adminisztrálgazni? Ki vagy te?
7/7 A kérdező kommentje:
22:38 Nem tudom kiről beszélsz én most írtam először kérdést a témában. A kérdés unalomból jött elméleti kérdés, csak mert olvastam valami hasonlót Redditen.
2023. jan. 26. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!