Mennyit lehetne Magyarországon keresni, ha haza
költöznék?
Figyelt kérdés
Jelenleg Írországban dolgozom, könyvelő asszisztenskent.
netto 2400 euro a fizetesem.
Ha hazakoltoznek es elvegeznek egy merlegkepes konyvelo tanfolyamot, mennyit lehetne keresni?
Tobb mint 5 eve dolgozom ezen a teruleten irorszagban
(azert gondolkozom a haza koltozesen, mert orokoltem egy hazat egy videki kisvarosban, ahonnan ha szukseges tudok ingazni Budapestre esetleg online dolgozni. Irorszagban berelni kell lakast, ami eleg draga)
Kezdőként nettó 300 körül lehet mérlegképessel, 3 évet le kell húzni alkalmazottként hogy saját vállalkozást indíthass akkor viszont ha jól dolgozol és lesznek ügyfeleid határ a csillagos ég.
Nem a levegőbe beszélek unokatesóm ezt az utat járta végig az elmúlt években, most már a maga ura 500-600-at is ki tud termelni magának havonta
Nyugat-Dunántúl
2023. febr. 7. 16:05
2/16 anonim válasza:
Nem lehetne hogy távmunkába dolgozz Írországba Magyarországról?
Egész más a magyar adórendszer, ráadásul sokszor év közben is változik, stb.
2023. febr. 7. 16:09
3/16 anonim válasza:
Én nem gondolkodnék a hazaköltözésen. Nemcsak anyagi okok miatt, de a társadalmi morál is a béka ...ja alá van süllyedve, az emberek nagy része teljesen meghülyült az utóbbi években és rengeteg a bunkó is.
2023. febr. 7. 16:11
4/16 anonim válasza:
Átlag fizu 1k eur alatt van itthon, még mindig jobban jársz kint a bérléssel...
2023. febr. 7. 16:12
5/16 anonim válasza:
Ne gyere haza inkáb add el amit örököltél! Olyan ajasak lettek a cégek míota van rabszolgatörvény a szart is kisajtolják az emberből hugyészaré meg ilyenek vannak hogy 4-6 havi munkaidőkereket ingyen túlóráztatnak mert megtehetik
2023. febr. 7. 16:16
6/16 anonim válasza:
Én biztosan nem jönnék vissza, ha egyszer már sikerült elszabadulni. Vegyél lakást lakást Írországban.
2023. febr. 7. 16:35
7/16 anonim válasza:
Tényleg most akarsz hazaköltözni? Amikor egy harmadik világháború van kibontakozóban a NATO és Oroszország között? Egy olyan országba, ami határos Ukrajnával? Én maradnék Írországban amíg véget nem ér a háború így, vagy úgy....
2023. febr. 7. 16:42
8/16 NTBS válasza:
Kevesebbet mint kint. De a nemzetközi tapasztalat előnyt jelenthet.
2023. febr. 7. 18:36
9/16 anonim válasza:
Nálunk a sima könyvelő, nettó 400 ezret keres, a főkönyvelő 700 ezer nettót. Pest megye
2023. febr. 7. 20:32
10/16 anonim válasza:
euroban fizeto ceget kell keresni es megvan ugyanennyi euro
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!