Mennyit lehetne Magyarországon keresni, ha haza költöznék?
Jelenleg Írországban dolgozom, könyvelő asszisztenskent.
netto 2400 euro a fizetesem.
Ha hazakoltoznek es elvegeznek egy merlegkepes konyvelo tanfolyamot, mennyit lehetne keresni?
Tobb mint 5 eve dolgozom ezen a teruleten irorszagban
(azert gondolkozom a haza koltozesen, mert orokoltem egy hazat egy videki kisvarosban, ahonnan ha szukseges tudok ingazni Budapestre esetleg online dolgozni. Irorszagban berelni kell lakast, ami eleg draga)
Szerintem ne akarj hazaköltözni!
Itt naponta változik minden, nem lesz olyan lájtos a könyvelői lét és szerintem meg fogod bánni...
"Ha hazakoltoznek es elvegeznek egy merlegkepes konyvelo tanfolyamot, mennyit lehetne keresni?"
Munkanélküli lennél!!!
Tavaly még munkahelyemen volt egy ukrán ukrajnába könyvelő nő, idetelepültek még a kovid előtt elvégezte a kompetencia vizsgát, magyarította a bizonyítványát, hiába volt perfekt ukrán, meg olaszul (párja olasz), és magyarul is beszélt enyhe akcentussal, mégis jött hozzánk takarítani...
Kb: rád is ez várna!
Kaptam egy allasajanlatot, brutto 750 ezer, ket nap home office, 3 nap budapesti iroda
ez joval kevesebb, mint amit most kapok, de nem kell alberletet fizetni, es emelett el tudom vegezni a merlegkepes tanfolyamot is, es akkor par ev mulva tobbet kereshetek
Pont ezt akartam írni. Ha nyelvtudás és tapasztalat megvan, ne kezdj könyvelőirodával. Eleve elvégezni a tanfolyamot min. 2 év, utána meg a 3 év leigazolt tapasztalat. Alkalmazottként egy kis könyvelőirodában talán ha bruttó 300.000-at megkapnál, és nem is igazán tanítana be, mert nyilván ő is tudja, hogy a konkurenciát termeli ki. Én is dolgoztam ilyen helyen, 1 hónapig. A kulimunkát rám bízta a csaj, de az adóbevallásokat megcsinálta este, amikor nem voltam ott, nehogy már azt is megtanuljam!
Szóval 5 év után elkezdenéd a saját ügyfélkörödet megteremteni, az is több év, mire összejön.
Ha meg jelentkezel egy multihoz, akkor nettó 400.000-500.000 körül el lehet kérni Pesten egy nem is túl magas poziban, és ha jó a cég, és ügyes vagy, akkor határ a csillagos ég.
Amúgy én sem jönnék haza. Itthon egyszerűen nem látom a jövőképet.
A közoktatás, egészségügy a bé.ka segge alatt, az emberek morálja is kritikán aluli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!