Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Európa legszegényebb országa...

Európa legszegényebb országa lettünk?

Figyelt kérdés

Hogyan vélekedtek erről?

Gazdagként hogy segítitek a szegényeket,hajléktalanokat?

tegnap 13:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Albánia még szegényebb.
tegnap 13:14
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Bulgária is szegényebb (még).
tegnap 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Európa legszegényebb országa lettünk?

Ha az EU-t nézzük, gyakorlatilag igen, alig-alig lehet olyan statisztikát találni, amiben nem utolsók, hanem utolsó előttiek vagyunk

Hogyan vélekedtek erről?

Melyik részéről?

A tény az tény, azok vagyunk. A véleményem végtelenül negatív. Röviden összefoglalva azért, mert a lakosságnak még mindig akkora része tapsol ennek, hogy reális esély van rá, hogy 2026 után ugyanígy folytatódik minden. Mármint a lejtmenet tovább lefelé. Másik oldalról pedig, még ha sikerülne is elmozdítani a hatalmi elitet, nincs realitása érdemi javulásnak már az én életemben, pedig nem vagyok öreg.

Gazdagként hogy segítitek a szegényeket,hajléktalanokat?

Mi számít gazdagnak neked? Ha beleesek a kategóriába, akkor a válasz sehogy. Gyakorlatilag nullát kapok a közösből gyerekmentes, 30+ férfiként, így én sem vagyok hajlandó tenni másokért. (Ok, annyiban nem igaz, hogy pl használt ruhák mennek adományba, ahogy adó 1%-ról is rendelkezem, meg hasonlók)

tegnap 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem, de jo uton haladunk. Hajra fidesz!
tegnap 13:30
 5/13 A kérdező kommentje:

Az emberi tényezőt nem lehet kiiktatni.

Nem tudom hogy ez a faj alapvetően aljas vagy csak a rossz ráhatás eredménye.

Most sokan fagynak még az utcákon.

Lassan 10 milliárdan vagyunk,az ezer millió.

Ha pár százezer ember adakozna ezer forintnak megfelelő összeget abból sokat lehetne jótékonykodni.

Azon gondolkozott már valaki hogy ezt miként lehetne összehozni?

Elméletileg erre lennének az alapítványok de a legtöbben nem a megfelelő helyre kerülnek az összegek.

tegnap 14:20
 6/13 anonim válasza:
81%

"Lassan 10 milliárdan vagyunk,az ezer millió."

10 milliárd az tízezer millió.

tegnap 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

5: Minden alkalmazott a fizetésének kb 70%-át bedobja az államkasszába adó és járulék címszóval.

Nem a pénz begyűjtésével van probléma, hiszen a mennyiség világszinten kiemelkedő, inkább a felhasználással.

tegnap 14:25
 8/13 A kérdező kommentje:

6 valóban,elnézést

7 ez a gond ami horribilis méreteket ölt több ízben is és nem tudunk ellene tenni

tegnap 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Biztos, hogy nem mert moldova vagy albánia az.

Csöveseknek néha adok aprót vagy egy kőbányait de az messze van a segítségtől, kocsim-házam nincs, ruháim addig hordom amíg le nem málanak rólam.

tegnap 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#5: Egyrészt nem kevés adót szednek be a kormányok ilyen olyan címszóval, többet, mint elsőre gondolnál, tehát lenne mit igazságosabban újraosztani.

Másrészt, miért is én adjak, aki igaz az átlagnál jobb helyzetben vagyok, de egyre nehezebben boldogulok? Nem volt még elég tapasztalt, hogy bebizonyosodjon, hogy rövid távon is alig segít, ha valamit a rászoruló "segge alá tolsz készen". Nagyon máshogy kellene gondolkozni a segítségreszorulók kiemelésén....

tegnap 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!