Nagyon dolgoznék home office területén de 8 általános
iskolával.A múlttal 4 éves cég tapasztalattal
rendelkezem.Van lehetőségem home office-ba dolgozni??
Velem van vajon a baj hogy nem értem a kérdésed? (költői kérdés volt)
A home office az nem egy munkakör, az egy állapot inkább.
Semmit nem írtál arról, mit akarsz csinálni, vagy mit csinálsz éppen pontosan.
Én például ács vagyok, szerinted én tudnék home office-ban dolgozni?
ma 08:29
2/13 anonim válasza:
Nincs. 8 osztállyal eleve kizárt a szellemi munka, pláne, hogy a helyes írás sem megy. Tanulj tovább érettségizz le.
ma 08:30
3/13 anonim válasza:
A múlttal 4 éves cég tapasztalattal rendelkezem.
És ezt most magyarul is.
Egyébként ha értesz valami olyanhoz amit otthonról is lehet végezni akkor nem megoldhatatlan a home office.
ma 08:30
4/13 anonim válasza:
Egyre kevesebb helyen van egyébként home office, fokozatosan térnek vissza az irodába. Ahol nagyon elterjedt és elég hozzá a 8 általános, az a telefonos ügyfélszolgálat/hideghívás. Ott a covid előtt is volt már rá lehetőség, most meg egyenesen elküldenek, mert nem akarnak irodát fenntartani.
ma 08:53
5/13 anonim válasza:
Helyesírás, értelmes fogalmazás --> utána több lehetőség lehet home office-ban végezhető munkára.
Ha egy mások által is egyértelműen értelmezhető kérdés kiírása is problémás, nem nagyon valószínű, hogy valaki alkalmazna téged ilyen jellegű munkakörben. Tanulni kellene még ehhez.
ma 08:58
6/13 anonim válasza:
2# Na, az a szép kis helyesírás az neked sem megy.
ma 08:58
7/13 anonim válasza:
Csinálsz egy vállalkozást és máris home officeból dolgozhatsz. Én is ezt csinálom.
ma 09:44
8/13 anonim válasza:
Ha semmihez se értesz, akkor esélytelen.
Mikhez értesz? Meg mit takar a céges dolog?
Mert nem mindegy, hogy pl betanított munka vagy valami más.
ma 09:58
9/13 anonim válasza:
A 4 éves cég tapasztalat mit jelent?
ma 10:38
10/13 anonim válasza:
Ahogy az 1es irta, a home office az nem egy munkakör. Amihez elég egy laptop azt lehet home officebol csinalni. Millio ilyen munka van. Én két céget vezetek itthonról, egyik EUs kutatás fejlesztés oktatás, másik szoftverfejlesztés. Egyikben heti 1x dolgozunk egyutt szemelyesen, masikban sosem, max negyed evente egy ebéd vagy hasonlo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!