Hívtak telón állás miatt, de nem tudtam felvenni. Most már nem veszik fel. Mit csináljak? Írjak sms-t?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem több állásra is. Biztos vagyok abban, hogy az egyik hívott fel, de nem tudtam felvenni. Ez tegnap volt, azóta már többször is hívtam, de senki nem vette fel. Nem tudom kideríteni, hogy melyik állásról hívtak, pedig már mindent megpróbáltam. Szerintetek írjak sms-t? Ha igen, ti ilyen helyzetben mit írnátok?2023. febr. 2. 14:36
1/3 anonim 

válasza:

Ne. 😄 Nem kell, majd hivnak holnap. Holnap delelott megprobalhatod meg egyszer hivni ha addig nem keresnek.
2/3 A kérdező kommentje:
Feladtam. A sors sem akarja, hogy munkát váltsak.
Sztori:
Egész nap a várom a hívást, a telefon a laptop mellett, de nem hívnak. 16:00 előtt egyszercsak hatalmas zaj az egyik irodából. Mindenki felpattan és rohan az irodába. Idióta munkatársam véletlenül levert mindent az asztaláról, még a laptopot is. A telómat nagy ijedtemben az irodámban hagytam. Hát persze, hogy pont akkor hívtak vissza, amikor segítettünk neki összepakolni. Természetesen miután próbáltam visszahívni ismételten nem vették fel.🤦🏼♀️
2023. febr. 2. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!