Miért nem hív a HR-es? Mit csináljak ilyenkor?
Hétfőn hívtak egy multitól, hogy felvettek. A HR-es elmondott minden részletet, bért, juttatásokat, kérdezte mikor tudnék kezdeni, stb. Utána felajánlotta, hogy ad pár nap gondolkodási időt, ha szükséges. Erre azt válaszoltam, hogy 99% hogy igent mondok, sőt örülök hogy felvettek, de biztos ami biztos 2 napot azért kérek, hogy most az új infók után átgondoljak/megszervezzek mindent. Ezek után még abba maradtunk, hogy akkor ma(szerdán) délelőtt 10-kor felhív megint, hogy fixáljuk a dolgokat.
Viszont már lassan 2 óra és eddig nem hívott. Kezdek parázni, tökre beleéltem magam hogy végre felvettek. Szerintetek mit tegyek? Írjak neki e-mailt? Vagy hívjam fel én? Vagy várjak holnapig?

Lehet csak elfelejtett, simán előfordul.
De akkor miért kértél gondolkodási időt?? Nem lett volna egyszerűbb igent mondani hétfőn?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!