Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem hív a HR-es? Mit...

Miért nem hív a HR-es? Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hétfőn hívtak egy multitól, hogy felvettek. A HR-es elmondott minden részletet, bért, juttatásokat, kérdezte mikor tudnék kezdeni, stb. Utána felajánlotta, hogy ad pár nap gondolkodási időt, ha szükséges. Erre azt válaszoltam, hogy 99% hogy igent mondok, sőt örülök hogy felvettek, de biztos ami biztos 2 napot azért kérek, hogy most az új infók után átgondoljak/megszervezzek mindent. Ezek után még abba maradtunk, hogy akkor ma(szerdán) délelőtt 10-kor felhív megint, hogy fixáljuk a dolgokat.

Viszont már lassan 2 óra és eddig nem hívott. Kezdek parázni, tökre beleéltem magam hogy végre felvettek. Szerintetek mit tegyek? Írjak neki e-mailt? Vagy hívjam fel én? Vagy várjak holnapig?

2022. máj. 11. 13:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy egyből ki is húztak és felvettek helyettem mást, mert kértem gondolkodási időt?
2022. máj. 11. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel.
2022. máj. 11. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak elfelejtett, simán előfordul.

De akkor miért kértél gondolkodási időt?? Nem lett volna egyszerűbb igent mondani hétfőn?

2022. máj. 11. 13:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Én sem tudom miért kértem gondolkodási időt, bánom már nagyon. Nem akartam minden gondolkodás nélkül rábólintani, mert párszor jártam már meg emiatt. De lehet most ez lesz a vesztem...
2022. máj. 11. 13:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Felhívom én akkor, mert így meg úgy tűnik hogy nem is fontos nekem az állás ha nem keresem.
2022. máj. 11. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes volt. Felhívtam, felvette a telefont és folytattuk ott ahol hétfőn abbahagytuk. Remélem nem úgy írta fel hogy nekem kell őt felhívnom mert az meg rám nézve gáz ennyi késéssel... Na mindegy, elvileg így nincsen most baj.
2022. máj. 11. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Most ez komolyan kérdés volt? És ilyen emberek kapnak jól fizető állást multinál? Hát én felvágom az ereimet...
2022. máj. 11. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Bizony, úgylátszik csak ilyen magamfajta hülyéket alkalmaznak a jólfizető állásoknál.🥰
2022. máj. 11. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 mibol gondolod, hogy jol fizeto allasrol van szo?
2022. máj. 11. 15:04
 10/10 ascelpius ***** válasza:
100%
Ez legalább egy jó lecke volt arról, hogy mindig utána kell menni a dolognak amit akarunk, nem pedig várni a sült galambra :D
2022. máj. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!