Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha már 4 hónapja...

Mit csináljak ha már 4 hónapja nem találok munkát?

Figyelt kérdés

Nyáron megszűnt a hely ahol dolgoztam, így álláskereső lettem. 48 helyre küldtem már életrajzot (igaz volt olyan hogy egy adott nagy cégen belül már 10 pozíciót megpályáztam), de összesen 2 helyre hívtak be, egyiket én találtam komolytalannak a másiknál pedig 3 műszakra sokalták, hogy 250.000 Ft-ot kérek. Most már bosszant ez a helyzet és tanácstalan vagyok.

Vidéki megyeszékhelyen élek. Sajnos nincsen jogosítványom és a nehéz fizikai munkát egészségügyi állapotom miatt nem végezhetek. Egész életemben irodában dolgoztam, ügyfeleztem. Nem ragaszkodok az irodához, csak az emelés a gond.

Az olyan munkák, hogy költöztetés, gyári szalagmunka kizárva.

2022. okt. 28. 09:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Akkor neked kell elköltözni onnan.
2022. okt. 28. 09:28
 2/20 anonim ***** válasza:
21%
Most mondtad hogy találtál, csak komolytalan volt. Ha annyira kellene akkor lenne, ha meg nem kell annyira akkor keresgélj nyugodtan tovabb.
2022. okt. 28. 09:41
 3/20 anonim ***** válasza:
36%
Koltozz pestre
2022. okt. 28. 10:24
 4/20 A kérdező kommentje:

Igen mert 8-16 ig vagyok bejelentve (egyébként is munkaerőkölcsönzés keretein belül) és a telefonok már reggel 5 kor csörögnek, és este 8 ig.

Céges telefon, laptop állandóan nálam kellett legyen. Ez is nettó 200.000-ért. Nagyon kell a meló igen, de velem nem lehet bármit megcsinálni.

Azért a munkáért fizessenek vagy 400.000-at, ellenben ha 200.000 akkor legyen 8-16 ig és csak legyek túl rajta. Tényleg nem tudom annyi pénzért mit várnak...

2022. okt. 28. 10:27
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
3 műszakért 250e is borzasztó kevés😂...Jól tetted h hagytad a fenébe. Én 7 hónapja nem találok munkát,ha ez megnyugtat.
2022. okt. 28. 10:48
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
A költözést javaslom én is neked, országon belül Budapestre, vagy külföldre.
2022. okt. 28. 10:52
 7/20 anonim ***** válasza:
42%

Akkor haljál éhen. Most mit lehet mondani?

A sz*r munka mellett is lehet keresni másikat. Egyszer a te tartalékaid is elfogynak, ha se fizikai munkát nem bírsz, se jogait nincs, se nyelvet nem beszélsz jól, akkor nem tudom, mit vársz?

A szakképzettséget nem igénylő irodai melókra sokszoros a túljelentkezés.

2022. okt. 28. 11:57
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

Én is a költözést javaslom, de nem Budapestre. Bármelyik másik megyeszékhely, ahol abban a munkakörben amiben van tapasztalatod és amiben szeretnél dolgozni, van lehetőség.

A fővárosban a szolgáltatások árai borzasztó magasak, lakhatást nem is említem, 250-300 eft-os bérrel egyedül semmiképp sem ajánlom. De még fölötte sem, ha élni is akarsz.

2022. okt. 28. 11:59
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs piacképes végzettséged akkor keress ügyfélszolgáti munkát amit lehet otthonról is végezni.
2022. okt. 28. 12:14
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Képezd magad. Ha ilyen arányban nem hívnak vissza akkor veled is van a gond.
2022. okt. 28. 12:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!