Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha már 4 hónapja...

Mit csináljak ha már 4 hónapja nem találok munkát?

Figyelt kérdés

Nyáron megszűnt a hely ahol dolgoztam, így álláskereső lettem. 48 helyre küldtem már életrajzot (igaz volt olyan hogy egy adott nagy cégen belül már 10 pozíciót megpályáztam), de összesen 2 helyre hívtak be, egyiket én találtam komolytalannak a másiknál pedig 3 műszakra sokalták, hogy 250.000 Ft-ot kérek. Most már bosszant ez a helyzet és tanácstalan vagyok.

Vidéki megyeszékhelyen élek. Sajnos nincsen jogosítványom és a nehéz fizikai munkát egészségügyi állapotom miatt nem végezhetek. Egész életemben irodában dolgoztam, ügyfeleztem. Nem ragaszkodok az irodához, csak az emelés a gond.

Az olyan munkák, hogy költöztetés, gyári szalagmunka kizárva.

2022. okt. 28. 09:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

1. Hagyd abba a kifogásgyártást.

2. Tanulj angolul önszorgalomból.

3. Tanulj olyat ami a munkádhoz jól fog jönni.

4. Gondold át újra a költözést.

Van aki a világ végéről otthonról dolgozik telefonos ügyfélszolgálatosként.

Oda egy jó nyelvtudással már be lehet kerülni és ezzel meg is oldódik a nincs közelben munka.

2022. okt. 28. 12:53
 12/20 A kérdező kommentje:

Van angol nyelvvizsgám, de nem szeretnék angolul beszélni, mert ha valamit véletlen nem úgy értek abból kellemetlen helyzet alakul ki.

Idegen nyelvvel kapcsolatban nincs önbizalmam. Sajnálom nem megy.

Hiába mentem át simán a vizsgán, az csak egy "iskolai feladat" volt tét nélkül, ha nem sikerült volna max. másodjára leteszem.

2022. okt. 28. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

De akkor mit akarsz?

Semmihez nem értesz, semmilyen fizikai munkára nem vagy alkalmas, még utazni sem tudsz.

Nem értem, miben különbözöl 100+ másik embertől, amiért bárhova téged akarnának felvenni. Majd ha nem futja kenyérre, bánni fogod a rinyát.

2022. okt. 28. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Annyira gyűlölöm a hozzád hasonló életképtelen embeteket. Mindenre van valami kifogás, hogy miért nem jó aztan meg csodálkozol hogy nem találsz semmit. Nem létezik olyan munka, aminek csak pozitívumai vannak.
2022. okt. 28. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Nyelvvizsga nem számít, használható tudást kell összeszedni.

Fogsz akármit ami érdekel és elkezded angolul olvasni.

Növessz már egy párat, csak nem lehetsz annyira életképtelen, hogy félsz egy könyvet a kezedbe venni.

Hidd el nem fog rád csúnyán nézni és jó esetben a kezed sem szakad le tőle.

2022. okt. 28. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

"Mit csináljak ha már 4 hónapja nem találok munkát?"

Én 6 hónapig nem "kellettem" senkinek. Vidéki, kisgyerekes, "öreg" (44 év). Akinek kellettem volna, az pedig nekem nem kellett. Nem fűznék hozzá többet.

Aztán jelentkeztem egy olyan munkára, amiről azt sem tudtam, hogy mi az. Gondoltam, legalább beutazom a városba, és bevásárolok az elbeszélgetés napján. Felvettek. Megszerettem, itt dolgozom már 8 éve.

2022. okt. 28. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Menj el a mekibe krumplit sütni.
2022. okt. 28. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon egyszerű amúgy, ne válogass. Mert találsz te, csak túl kényes vagy.
2022. okt. 29. 07:39
 19/20 anonim válasza:
16%
Én 12 éve nem találok munkát.
2022. nov. 2. 11:47
 20/20 anonim válasza:
71%
Olyan munkát kell találnia, amely lehetővé teszi az otthoni munkát. Gondold át, mit tehetsz és mire vagy képes. Sok sikert)
2022. nov. 2. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!