Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van az,hogyha a ceg tobb...

Hogy van az,hogyha a ceg tobb penzt utalt nekem,akkor azt vissza kell fizetnem?

Figyelt kérdés

3 honappal kesobb derult ki miutan mar eljottem a cegtol,hogy tobb penzt fizettek ki.

Nem az en hibambol tortent a mulasztast,hogy kovetelhetik megis rajtam?

A ceg verje le az alkalmazotton aki rontott a munkahelyen. Kuldje el tovabbkepzesre vagy mittudomén...

2023. jan. 30. 09:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
Legalább ilyen nyamvadt 20-30 ezer forinton pattogsz?
2023. jan. 30. 11:04
 12/33 anonim ***** válasza:
87%
A torveny ilyen szempontbol a munkaltatot vedi, vagyis ha te penzt kaptal ugy hogy nem illetett meg akkor azt vissza kell add. Be is perelhet sot, a szivas az hogy konnyeden meg is nyerheti a pert. Akkor meg ugyebar a perkoltseget is te kell fizesd...
2023. jan. 30. 11:06
 13/33 A kérdező kommentje:
Az 5000-es jatekosnak csak annyit mondanek,hogy az nem harom honap mulva derul ki. ha harom honap mulva valaki kopog az ajton,hogy a postan elejtett 5e nalam van akkor meg jol seggbe is billegetem.
2023. jan. 30. 11:07
 14/33 A kérdező kommentje:
Es nem, nem 20-30e rol van szo. Konkretan kifizették az éves bonuszt egybe. Ami karacsonykor el is ment kb. Csak mert az ugyintezo bejelolte,hogy jogosult vagyok ra. Happy is volt...eddig..
2023. jan. 30. 11:08
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
És a szerződésedben, amit aláírtál, nem volt benne, hogy neked bármilyen okból nem jár?
2023. jan. 30. 11:15
 16/33 A kérdező kommentje:
A bonusz kifizetese mindig az eves termeles alapjan tortenik kiszamolasra. Van havi es eves bonusz. A szerzodesben kiternek arra,hogy mint alkalmazott jogosult vagyok a havi bonuszra mint juttatas,illetve az eves bonuszra is. Arrol nem szol a szoveg,hogy csak akkor vagyok ra jogosult ha vegig dolgoztam jan1tol dec31ig a cegnel.
2023. jan. 30. 11:20
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#16 nagyobb összegnél célszerű munkajogi ügyvédhez fordulni, mivel ez nem egy véletlen utalás, vagy összeg elírás volt.
2023. jan. 30. 11:29
 18/33 anonim ***** válasza:
79%

Valaki 80 milliót kapott így, a minimálbér helyett. Rögtön vett is 2 BMW autót.

Ő 2 év felfüggesztett börtönt is kapott ezért…

A Te eseted más, ezt nehezebb észrevenni sokkal, nem feltétlenül találnának hibásnak ha jogi útra terelnéd, de szerintem nem éri meg…

2023. jan. 30. 11:44
 19/33 anonim ***** válasza:
31%
Ha bonusz akkor mas. Siman csak nem tudhattad hogy tobb penz jott. Ezt is vissza kell fizesd de kerhetsz meghagyast havi torlesztest stb
2023. jan. 30. 11:45
 20/33 A kérdező kommentje:
Szamitottam ra,hogy elkuldik a bonuszt azaz igazsag. Szoval meg van remeny. Irtam mar vissza nekik. Varom a valaszt.
2023. jan. 30. 11:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!