Hogy van az,hogyha a ceg tobb penzt utalt nekem,akkor azt vissza kell fizetnem?
Figyelt kérdés
3 honappal kesobb derult ki miutan mar eljottem a cegtol,hogy tobb penzt fizettek ki.
Nem az en hibambol tortent a mulasztast,hogy kovetelhetik megis rajtam?
A ceg verje le az alkalmazotton aki rontott a munkahelyen. Kuldje el tovabbkepzesre vagy mittudomén...
2023. jan. 30. 09:54
31/33 A kérdező kommentje:
Meg tavaly kuldtek es most kovetelik vissza, kozbe kb 3 honap telt el. Mivel bonuszrol volt szo ami ugyebar nem fix es szamitottam ra,ezert nem is volt kerdeses szamomra akkor hogy rossz utalasrol van szo. Es nem rugtak seggbe, en mondtam fel, a felmondasi idot is ledolgoztam
2023. jan. 31. 08:47
32/33 anonim 

válasza:

Ez csak egy szólásmondás. "Tegnap rúgták seggbe és ma jut eszébe" annyit tesz, hogy egy régebben történt eseményre most (túl későn) reagál valaki. Jelen esetben a cég a téves utalásra.
33/33 A kérdező kommentje:
ertem. koszi
2023. jan. 31. 09:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!