Pályakezdő gazdasági diplomásként 240 nettós fizetés nagyon kevés? Vagy ennél többet máshol se nagyon adnak?
Figyelt kérdés
ma 06:27
3/7 anonim 

válasza:

Én már 2018-ban többet kerestem ennél pályakezdőként.
A mostani nettómat le se írom, mert megkapom a lepontozást.
Keress mást kérdező vagy költözz BP-re és az állami vagy magyar kkv-kat messzire kerüld el.
4/7 anonim 

válasza:

Az hogy "pályakezdő gazdasági diplomás" totálisan értelmezhetetlen. Egyrészt a munkakör és a pozíció számít nem a diploma. Másrészt, mi az, hogy "gazdasági diploma"? Ez kvázi bármi lehet...
Szóval "pályakezdő gazdasági diplomásként" is elemehetsz takarítónak, vagy árufeltöltőnek. 4-6 órás munkában nem rossz fizetés így...
5/7 anonim 

válasza:

Az annyira kevés, hogy még gyári munkát sem vállalnék annyiért.
7/7 anonim 

válasza:

Közmunkában dolgoztam gazdasági diplomával, annál ez sokkal jobb fizetés, mint, ami ott volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!