Wolt futárkodás megéri?
Utóbbi időben elgondolkattam rajta mellék állásként, esetleg valakinek van valami tapasztalata a wolttal kapcsolatbann főként bringások
Hallottam sokan panaszkodnak az ázsiai futárokra igy woltosként jelentenek bármi problémát, kevesebb cím jutt igy manapság
Vagy úgy alapból mondjuk 6-8 óra alatt hány cím jön ki
Éttermi dolgozók hogyan viszonyulnak a futárokhoz vagy a rendelők
Pesten milyen bringával futárkodni
Woltos felszerelés mennyibe kerül és azt fizubol vonnyák le vagy ki kell fizetni
Illetve pesten kb melyik környéken jön be a legtobb cím úgy általában
Ja meg a mósdót hogy oldják meg a futárok
Trollok kiméljenek

Én nem csinálnám, másnak lehet, hogy megéri. Függ attól hol laksz, milyen eszközzel szállítsz, mennyire jellemző a környéken a rendelgetés stb.
Bringával elég kemény lehet, van egy haverom aki csinálta, ő elmondása szerint volt, hogy napi 80km-t letekert. Ha jó pénzt akarsz csinálni akkor NAGYON kell tolni, bár a Wolt-nál vannak un. foglalt órák, tehát amikor fix órabért kapsz akkor is, ha nincs rendelésed, illetve címpénz, ez viszont elég szar. Kemény meló, szerintem napi 12-14 óra folyamatos gürizéssel lehet kihozni egy normál gyári meló szintjét fizetésben.
Mellékállásban, hogy a normáls munkahely után csináld... hát nem tudom. Szerintem azért hogy 4-5 címket kivigyél pár ezer ft-ért naponta nem éri meg az egész macera. A pihenés, feltöltődés többet ér, mint az kevéske megkreshető plusz pénz. Legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!