Mit jelent az, hogy letiltott a főnököm?
Ma volt egy kis nézeteltérés az egyik kolléganővel, új a csaj, nem végezte a feladatát, felvilágosítottam róla, hogy én nem fogom helyette megcsinálni. Nagyon nagy cirkusz lett belőle. A nap végéig úgy éreztem, végül nem volt semmi, de miután eljöttem kb egy órával láttam, hogy a főnököm letiltott a messengeren. Teljesen. (ott szoktunk kommunikálni sokszor az irodai dolgokról, ha kell, mivel nincs a cégnek egységes rendszere erre)
Na de most könyörgöm mit jelent, ha letilt? Ki vagyok rúgva?
Gondolom igen.
Mégis sok ismerősöm azt mondja, hogy menjek be dolgozni holnap.
Én meg azt mondom, hogy pont nem, ha kellek, majd hívnak, nem? Most minek könyörögjek? Meg mit tárgyaljak ezekkel, ha felvesz egy újat és képes elnézni azt, hogy azt a munkát amiért az újat megfizeti rám passzolnák. Ezt hogy képzelték el?
Ráadásul amikor mondtam a csajnak, hogy mi a helyzet elfordította a fejét a másik irányba, mondom nézzen a szemembe, hogy ő nem fog a szemembe nézni. Egy új ilyet nem csinálhat. Nem tudom kinek a kije, meg mit tett le az asztalra, főleg, ha most engem rúgnak ki miatta.
Ki mit tenne? Nagyon nem hat meg ha kirúgnak, ennél a munkahelynél csak jobbat találok.
@30 Ezért van egy főnököd, akinek ilyenkor jelezhető ez. Nagyon furcsa elképzeléseid vannak a munka világáról, ez az első munkahelyed? Egy azonos beosztásban levő kollégának a büdös életben nem mondjuk meg hogy mit csináljon, maximum közös megegyezéses alapon delegálunk egymásnak, de az is csak tapasztaltabb emberek között szokott működni, akik érzelmileg is stabilak, rád ez nem kimondottan igaz így első blikkre.
A legelképesztőbb viszont tényleg ez a szembe nézetős megjegyzés volt. Soha nem dolgoztam olyan helyen, ahol az ilyesmit bármennyire is tolerálták volna, én figyelmeztetés nélkül kirúgtalak volna egy ilyenért, ez teljesen elfogadhatatlan munkahelyi környezetben, még akkor is, ha a másik fél is felháborítóan viselkedik.
Nem rúgott ki, végül, beszéltem vele délután.
Azt mondta, hogy nem lehet fenntartani ezt a helyzetet, mert mindenki ellenem van az irodában. Hiába mondtam neki, hogy ez inkább csak hierarchiai harc.
Azt mondta, hogy a jövő heti az utolsó hetem, és utána el kell mennem.
Bár nem fogalmazott egyértelműen csak azt hangoztatta többször, hogy "meg kell szakítania ezt a helyzetet valahogy, és emiatt el kell majd mennem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!