Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent az, hogy letiltott...

Mit jelent az, hogy letiltott a főnököm?

Figyelt kérdés

Ma volt egy kis nézeteltérés az egyik kolléganővel, új a csaj, nem végezte a feladatát, felvilágosítottam róla, hogy én nem fogom helyette megcsinálni. Nagyon nagy cirkusz lett belőle. A nap végéig úgy éreztem, végül nem volt semmi, de miután eljöttem kb egy órával láttam, hogy a főnököm letiltott a messengeren. Teljesen. (ott szoktunk kommunikálni sokszor az irodai dolgokról, ha kell, mivel nincs a cégnek egységes rendszere erre)

Na de most könyörgöm mit jelent, ha letilt? Ki vagyok rúgva?

Gondolom igen.

Mégis sok ismerősöm azt mondja, hogy menjek be dolgozni holnap.

Én meg azt mondom, hogy pont nem, ha kellek, majd hívnak, nem? Most minek könyörögjek? Meg mit tárgyaljak ezekkel, ha felvesz egy újat és képes elnézni azt, hogy azt a munkát amiért az újat megfizeti rám passzolnák. Ezt hogy képzelték el?

Ráadásul amikor mondtam a csajnak, hogy mi a helyzet elfordította a fejét a másik irányba, mondom nézzen a szemembe, hogy ő nem fog a szemembe nézni. Egy új ilyet nem csinálhat. Nem tudom kinek a kije, meg mit tett le az asztalra, főleg, ha most engem rúgnak ki miatta.

Ki mit tenne? Nagyon nem hat meg ha kirúgnak, ennél a munkahelynél csak jobbat találok.

2023. jan. 11. 22:59
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Aludni sem tudok.

Most az, hogy letiltott a főnök, szerintem azt jelenti, hogy nem lát szívesen az irodában. Elvileg be sem tehetném oda a lábam engedély nélkül.

Én ezt gondolom.

Vagy bemegyek és számonkérem? Mi van ha valami rosszban sántikál? Nem akarok magamnak bajt. Meg mi van ha valami m.ffiaügy és megsérülhetek?

Fogalmam sincs mi van a háttérben. Nem tudom mi áll mögötte és mennyire akadt ki. És mi a célja. De szerintem ha letilt, az azt jelenti, nem lát szívesen. 7 emberből ezt 7 tényleg nem érti?

2023. jan. 12. 01:43
 22/49 A kérdező kommentje:
8-ból senki.
2023. jan. 12. 01:46
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen rosszul kommunikálna egy munkatársam, lecserélném azonnal.

Nem tiltok messengeren senkit, mert nem használok ilyen gagyi felületeket üzleti kommunikációra, de akárkivel így beszélnél a cégemnél, nem lennél ott másnap. Ez ilyen egyszerű képlet.

2023. jan. 12. 02:19
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Te bolond vagy.

Azt írod szerinted kirúgott, utána azt, hogy vállalkozó vagy és számlázol neki.

A messengerből maffiaügybe is kevered szerencsétlent.

Egyébként lehet, hogy mindenkit letiltott, mert fárasztották.

A csajt milyen jogon oktatod ki, nem a te dolgod.

2023. jan. 12. 03:38
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, hogy jön egy új munkatárs és egy ilyen fazonnal rakják össze... hát döbbenet. Tényleg. Szerencsétlennek jó szr napja lehetett!
2023. jan. 12. 03:41
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Jó rég dolgozom vezetőként, ha az egyik beosztottam odamenne a másikhoz és emelt hangon feladatot osztogatna neki meg ilyen gettóvirtusban szembe nézést követelne, akkor az ebédszünetét sem kéne kitöltenie, küldenénk a kilépőpapírokat postán.
2023. jan. 12. 06:07
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem is ertem. Te az uj csaj fonoke vagy?

Mi kozod hozza, hogy nem vegzi el a munkajat?

2023. jan. 12. 07:15
 28/49 anonim ***** válasza:
33%
Én magamtól hagynám ot az ilyen helyet
2023. jan. 12. 09:08
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a főnököd azért tiltott le messengeren, hogy munkaidőn kívül ne rugózz neki ezen. Ahogy látom, ezen az oldalon se nagyon bírtál leállni a témáról, nem akart vesződni veled otthon. Amúgy alapból nem messengerezgetek a főnökömmel, az ugyanis privát felület. Van e-mail, van telefon.

Életemben nem hallottam még olyat, hogy valakit úgy rúgtak volna ki, hogy messengeren letiltották. A munka világa azért ennél komolyabb, nem?

Egyébként a leírásod alapján elég arrogánsan viselkedtél a kolléganővel, érdemes lenne egy kicsit elgondolkodni azon, hogy milyen jogalapod volt letámadni őt? Az, hogy te 8 hónapja már ott vagy és szerinted nem végezte el a munkáját, semmit nem jelent. Ezt majd a főnökkel elintézi ő, de te mit keresel ebben az egészben?

2023. jan. 12. 11:36
 30/49 A kérdező kommentje:

az, hogy legalább értenétek, hogy jött egy új p.csa és rám akarta sózni a munkát amivel megbízták, nem érted? ez melyik bolygón működik így?

Teljesen jogosan akadtam ki! anyját megb.szhatja szerintem.

2023. jan. 12. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!