Válsághelyzet miatt letiltott béremelés nem kéne mindenkire érvényes legyen cégen belül?
Ha egy cég arra hivatkozva tiltja le a 2021-es béremelést mert válsághelyzet van és a cég megrendelései is visszaestek, akkor ez akár még korrekt ok is lehet-na de nem kéne A_Z-ig mindenkire érvényesnek lennie?
Mert vannak akik ezzel együtt is kapnak majd emelést-az ő esetükben nincs válság és nehéz anyagi helyzet, csak a plebejusok esetében?
kicsit átlátszó ez az egész.
"munkaügyiben"
nem vagyok HR-es. én egyike vagyok a plebejusoknak.
Akik kapnak emelést: nehezen pótolható emberek
Akik nem kapnak: könnyen pótolható emberek
Nálunk válságban az szokott történni, hogy kivágnak egy csomó embert (a legrosszabbakat), egy csomónak nem emelnek bért, és a legjobbaknak a cég emel, mert ők azok, akik elviszik a businesst a kivágottak helyett...
Ez ennyire egyszerű. Ha te nem kaptál fizetés emelést, akkor a feláldozhatóak közé kerültél, ha maradsz jó, ha nem maradsz úgy is.
Mivel itt picsogsz, és nem a felmondás lehetőségeiről érdeklődsz, így a cég nagyon jól számolt estedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!