Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent az, hogy letiltott...

Mit jelent az, hogy letiltott a főnököm?

Figyelt kérdés

Ma volt egy kis nézeteltérés az egyik kolléganővel, új a csaj, nem végezte a feladatát, felvilágosítottam róla, hogy én nem fogom helyette megcsinálni. Nagyon nagy cirkusz lett belőle. A nap végéig úgy éreztem, végül nem volt semmi, de miután eljöttem kb egy órával láttam, hogy a főnököm letiltott a messengeren. Teljesen. (ott szoktunk kommunikálni sokszor az irodai dolgokról, ha kell, mivel nincs a cégnek egységes rendszere erre)

Na de most könyörgöm mit jelent, ha letilt? Ki vagyok rúgva?

Gondolom igen.

Mégis sok ismerősöm azt mondja, hogy menjek be dolgozni holnap.

Én meg azt mondom, hogy pont nem, ha kellek, majd hívnak, nem? Most minek könyörögjek? Meg mit tárgyaljak ezekkel, ha felvesz egy újat és képes elnézni azt, hogy azt a munkát amiért az újat megfizeti rám passzolnák. Ezt hogy képzelték el?

Ráadásul amikor mondtam a csajnak, hogy mi a helyzet elfordította a fejét a másik irányba, mondom nézzen a szemembe, hogy ő nem fog a szemembe nézni. Egy új ilyet nem csinálhat. Nem tudom kinek a kije, meg mit tett le az asztalra, főleg, ha most engem rúgnak ki miatta.

Ki mit tenne? Nagyon nem hat meg ha kirúgnak, ennél a munkahelynél csak jobbat találok.

2023. jan. 11. 22:59
A kérdező szavazást indított:
Menj be holnap
Ne menj be, majd hívnak telefonon
23 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:

Meg azt sem értem, hogy hogy képzeljem el a holnapi párbeszédet a főnökkel.

"szia, miért tiltottál le a messengeren?" nem normális az egész. Nem értem.

2/49 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy nem a kolléganő tiltott, hanem a főnök.
 3/49 A kérdező kommentje:
Ja és én 8 hónapja vagyok a cégnél és már elég sok mindent letettem az asztalra. Nem tudtam szótlanul eltűrni, hogy idejön egy új, úgy kávézgat a többiekkel mint valami celeb. A saját munkáját meg lepasszolná rám. És még a szemembe se néz.
2023. jan. 11. 23:01
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a szerződésben?
2023. jan. 11. 23:02
 5/49 A kérdező kommentje:
Nincs szerződésünk, számlázok neki havonta. Kata jelleg. Azon viszont tételként az én munkaköröm van feltüntetve. Más nincs.
2023. jan. 11. 23:04
 6/49 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem hogy a főnök hogy jön a képbe. Az új kolléganovel vesztel ossze nem?
2023. jan. 11. 23:39
 7/49 A kérdező kommentje:
Igen, nem értem miért tiltott le. Mit akar ez jelenteni.
2023. jan. 11. 23:40
 8/49 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem tudom hova tenni. Valószínűleg a kolléganő meg talán más kollégák szóltak neki, hogy valamit csináljon és ezt tudta kitalálni?

De az is lehet, hogy egy rejtett utalás, hogy többé be se tegyem a lábam az irodájába.

2023. jan. 11. 23:41
 9/49 anonim ***** válasza:
100%
És az nem lehet hogy az új csaj a főnök barátnője?
2023. jan. 11. 23:42
 10/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi van a háttérben. Nem hiszem amúgy. Egy öreg csávó a főnök, ennek a csajnak meg van pasija. Még örülök is, ha nem ver meg. :D

De tényleg nem tudom bemenjek-e holnap, és egyáltalán mit mondjak.

Érdekes, hogy ismerősök meg itt is a szavazók között egyöntetűen mindenki bemenne.

De mit mondanátok? Nevetséges az egész.

Ha kirúg, akkor leírja, hogy ki vagy rúgva, ne gyere holnap, nem letilt :D

Beteg egy cég.

2023. jan. 11. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!