Mit jelent az, hogy letiltott a főnököm?
Ma volt egy kis nézeteltérés az egyik kolléganővel, új a csaj, nem végezte a feladatát, felvilágosítottam róla, hogy én nem fogom helyette megcsinálni. Nagyon nagy cirkusz lett belőle. A nap végéig úgy éreztem, végül nem volt semmi, de miután eljöttem kb egy órával láttam, hogy a főnököm letiltott a messengeren. Teljesen. (ott szoktunk kommunikálni sokszor az irodai dolgokról, ha kell, mivel nincs a cégnek egységes rendszere erre)
Na de most könyörgöm mit jelent, ha letilt? Ki vagyok rúgva?
Gondolom igen.
Mégis sok ismerősöm azt mondja, hogy menjek be dolgozni holnap.
Én meg azt mondom, hogy pont nem, ha kellek, majd hívnak, nem? Most minek könyörögjek? Meg mit tárgyaljak ezekkel, ha felvesz egy újat és képes elnézni azt, hogy azt a munkát amiért az újat megfizeti rám passzolnák. Ezt hogy képzelték el?
Ráadásul amikor mondtam a csajnak, hogy mi a helyzet elfordította a fejét a másik irányba, mondom nézzen a szemembe, hogy ő nem fog a szemembe nézni. Egy új ilyet nem csinálhat. Nem tudom kinek a kije, meg mit tett le az asztalra, főleg, ha most engem rúgnak ki miatta.
Ki mit tenne? Nagyon nem hat meg ha kirúgnak, ennél a munkahelynél csak jobbat találok.
És akkor holnap könyörögjek neki? Nem fogok.
Maximum elmondanám, hogy csak akkor maradok a cégnél, ha nem kell más munkáját elvégeznem és tiszteletben tartanak. Talán még kérek rá 10% fizetésemelést.
Nem tudom mennyire volt durva a vita, azt írod az volt..
De ennek ellenére biztos bemennek és ha kirugnak, akkor faarccal távoznek.
Kar hogy a másik fel verzióját nem ismerjük.
Hát a másik fél verziója az, hogy hát ő csak csendben békésen kávézgatott a kollégáival amikor ez a barom (én) odament hozzá és felemelt hanggal utasította rá, hogy végezzen el neki egy feladatot. És követelte, hogy nézzen a szemébe. Ez természetesen botrány és elfogadhatatlan.
Csak az is szerintem, hogy nekem meg az ő feladatát kellett volna elvégeznem amíg kávézgatott és a főnök nem szólt bele az egészbe. Gondolom a főnök úgy áll hozzá, hogy ki van adva a feladat mi meg majd egymással leharcoljuk, hogy ki mit csinál meg? Nem tudom. De ez, hogy ő meg letilt :D Ennek mi a célja? Legalább elmondaná, hogy kirúgott.
Hát nézd.. Intelligensnek tűnsz, ezért mondom neked, hogy én se turtem volna el, hogy odajon hozzám egy kollégám az új munkahelyen és utasít, ráadásul rám szól, hogy nézzek a szemébe. Ez nem koncentrácios tábor, plusz nem vagy a felettese...remélem nem bánod hogy ezt így leirom, de annak látom értelmét hogy őszintén válaszoljak neked.
De ha már így esett, akkor a főnökök általában nem szeretik az ilyen történeteket.
Két eset lehetséges. Vagy bemesz holnap és szembenezel a tényekkel és elnézést kérsz a kolleganotol..
Vagy menj el két nap betegallomanyba holnaptól és hétfőig talán kiderul mi van.
#17, 18
Elsőre úgy nézett ki, hogy nem ment el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!