Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen igazságtalan az...

Miért ilyen igazságtalan az élet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Volt általánosan egy osztálytársam,rossz tanuló volt, magatartása is nagyon rossz volt, középiskolát abbahagyta, csak 8 altalánosa van.

Én mindig jó tanuló voltam, ötösre érettségiztem, főiskolai eredményem is kiváló. Jelenlegi fizetésem nettó 330e Ft. Albérletben élek, autóm nincs, megtakarításom se.

Ellenben az osztalytarsamnak már 3 ingatlanja nagyobb értékű autója van. Anyukám a bankban dolgozik, pont nála volt intézni valamit és 45millio Ft van neki állampapírban. Bérelt egy büfét és azt üzemelteti. De nem tanult semmit, csak OKJ- S tanfolyamra ment el, ahol tanulni se kellett csak fizetni, mindenkit átengedtek..

Ezért semmi értelme nem volt ennyi időt pazarolni a tanulásra

2023. jan. 5. 17:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Biztos fontos hogy milyen anyagi háttérrel indul valaki. 100 millió tőkével könnyebb egy büfét elindítani, bátrabban is lehet, mint 1 millióval mondjuk. Meg ha a szülők gazdagok, az azért is van mert tanultak, aki meg mondjuk gazdag, mert jó büfét nyit előbb utóbb úgyis tanul. De az igaz, hogy nem minden tanultból lesz nagyon gazdag, inkább ha már a szülők is jók voltak, vagy szerencse és szorgalom.. Pl az egyik leggazdagabb magyar 56-os emigráns volt és kolbászt kezdett árulni amerikában, gondolhatod mennyit keresett. Kell a tudás, de azthiszem a szorgalom a legfontosabb.
2023. jan. 6. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!