Miért érzed azt,hogy rossz az életed?
Sziasztok!
Gyakran lehet hallani hogy az emberek úgy érzik rossz életünk van,és egy jobb életre vágynak.
Meg tudnátok mondani mit jelent számotokra a jobb élet?
Esetleg,hogy mitől rossz a mostani?
Tényleg érdekelne.
Én igyekszem tudatosan hálát adni mindenért amim van,és képes vagyok még a húzósabb napokon is vidám maradni.
Rossz látni,hogy mások szenvedésként élik meg a mindennapjaikat,és szeretném megérteni,miért van ez.
Nyilván nem voltam én sem mindig így,és régebben én is nyakig voltam az önsajnálatban,de érdekes lenne olvasni más emberek tapasztalatairól.
*CSeCS*
1. Köszönöm a vàlaszt,igaz.
2.Sajnâlom,hogy ez törtènik veled,remèlem azèrt akad valaki(csalàd,baràt,önkormànyzat)aki segíthet.Kitartàs!
3.Valóban elèg rosszul àllnak a dolgok,de szerintem nem szabad,hogy ez rànyomja a bèlyegèt a mindennapjaidra.
Min vàltoztatsz azzal,ha gondolataid nagyrèszt az aggódàsból tevődnek ki?
Szerintem semmivel nem lesz jobb,csak feszült leszel,ès ezt a körülötted levők sínylik meg.
(Lehet nem így gondolkodsz,csak a kommentedből ez jött àt)
Èn úgy kèszülök az esetlegesen nehezebb jövöre,hogy màr több,mint egy ève minden kàros szenvedèlyemről lemondtam,ès heti 5x edzem.Szóval bennem is megvan ez az èrzès,mint benned,csak èn màshogy próbàlom feldolgozni,ès azt kell mondanom,mióta így èlek,motivàltabb ès boldogabb vagyok,mint valaha.
Az èletmód vàltàsom óta bízom magamban annyira,hogy azt mondhassam,majd megoldok minden problèmàt,amit ràmdob az èlet.
Kitartást? LOL
Látszik mekkora gyökér vagy.
5.
Mekkora?
A màsodiknak annyit írnèk,hogy sajnàlom,ha megsertettelek volna a kommentemmel,nem volt cèlom.
Ötös szerint bunkó voltam.
Mifelènk kitartàst szokàs kívànni annak aki nehèz időket èl meg.
Úgy tűnik ez nincs mindenhol így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!