Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?
Már ott gyanús, hogy viszonylag hamar elkezdenek őt pitizni, hogy "gyere, csinálj karriert", meg "a te döntésed, hogy elvállalod e, vagy sem". Hogy rohadnának meg, más emberek nyomorából megélni, meg kiszolgáltatott embereket csapdázni be!
Inkább maradj meg az MLM-es baromságaid mellett, ne minket minősíts!
Meg ezek a "menő" biztosítós cégek arra sem képesek, hogy állják az MNB hatósági vizsga árát, pedig az nekik aprópénz.
52 vagyok
Nem MLM-ezek és soha nem is fogok, csak szimplán van tisztánlátásom. És te barátom, te nem véletlenül vagy munkakereső
@50 Átérzem a helyzetedet.
Magasabb IQ-val sokkal jobbak lennének az esélyeid. 100 alatt nehéz...
Azért ne tegyünk már úgy, mintha egyáltalán nem lennének olyan emberek akik rendes végzettséggel, meg tapasztalattal rendelkeznek, mégis hónapokig senkinek nem kellenek. Pesten és nagyobb városok kivételével igenis nehéz munkát találni és ha kétségbeesett az ember több mindent hajlandó meghallgatni, de akik ilyen érzéketlenül reagálnak gondolom ezt nem értik meg.
Olyanokba nem igazán buktam bele akik konkrétan nagy karriert igértek nekem, mert az tényleg gyanús. Facebookon is kutakodom állások után és ott jellemző kevés információval kirakni szinte minden hirdetést, ezért könnyebb belefutni.
De ezt nem értem nem szakma szerint keresel állást hanem a bármilyen munkát elvállalok kategória vagy?
Másik amit nem értek hogy bármilyen ok miatt lehet az hogy az állás nem felel meg és amikor az kiderül akkor távozol.
Ugyanezt lehet csinálni mlmnél is, amikor kiderül távozol már ha nem lesz gyanús eleve a mézes mázas szöveg ami nem arról szól hogy mi a munka mi a cég satöbbi hanem megy a konkrétumok nélküli kábítás.
Zsák a foltját...
Azért léteznek ilyen semmitmondó hirdetések, mert van rá jelentkező. Ha nem jelentkezne rá senki, akkor szép lassal eltűnnének ezek a hirdetések.
Szerintem aki kitesz ilyen hirdetéseket, az nagyjából egy szinten van azokkal, akik jelentkeznek rá. Zsák a foltját.
Akik kicsit is komolyabban gondolják, azok nem tesznek ki ilyen hirdetést és nem is jelentkeznek ilyenekre. Szerintem egy szakmailag felkészült ember nem pocsékolja az idejét ilyesmire. Továbbgörget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!