Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?
@kérdező
A kérdésed arra enged következtetni, hogy te egy kalap alá veszed az összes MLM-est. A világon sok száz MLM cég létezik és ezeknek rengeteg tagja van. Gondolom te ebből hallottál már vagy 10 cégről összesen és mondjuk belefutottál max. 200 MLM-esbe. Ebből általánosítasz az összes MLM-esre?
Nem szégyelled magad emiatt? Csak kérdezem.
És, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Én is MLM-ezek és egyáltalán nem szégyellem magamat. Sőt, még büszke is vagyok arra, amit csinálok.
Persze azt is tudom jól, hogy nagyon sok MLM-es etikátlanul dolgozik, de nekem mi közöm hozzájuk? Miattuk szégyelljem én is magamat?
Miért, te hogy dolgozol, 12-es?
Le merem fogadni, hogy kéretlenül irkálsz ismerőseidre meg idegenekre, különben honnan tudnák egyáltalán, hogy termékeket értékesítesz?
Az MLM lényege, hogy a hálózat alapítója és néhány a hálózat tetején álló ember kőgazdag lesz, a többiek meg csak befizetik a pénzt a semmire és csak ígéreteket kapnak.
Az MLM a hülyék játéka. A hálózat alapítója meg akar gazdagodni a hülyéken, akiket meg beverbuválnak, azok meg 99%-ban mentálisan sérültek.
Dolgoztam MLM-es cégnél alkalmazottként. Láttam, hogy működik belülről az egész és tapasztaltam, hogy a hálózat alapítója hogyan vélekedik a tagokról. Gusztustalan az egész.
@09:44
Tökéletes élő példa az MLM-es szektás viselkedésre.
A külső valóság teljes tagadása és tudomásul nem vétele.
Miközben az emberek 99%-a sikítva szalad el, meg b*ssza rájuk a telefont mikor meghallja, hogy hálózatépítés, de ő szentül hiszi hogy a baj velünk van.
@13
"Le merem fogadni, hogy kéretlenül irkálsz ismerőseidre meg idegenekre..."
-Azért nagy összegben ne fogadj erre :)
Ezt azok csinálják, akik qrvagyorsan akarnak sok pénzt keresni. Ezért ráírogatnak mindenkire, aki él és mozog (talán még ez sem mindig feltétel).
Az MLM nem a gyors meggazdagodásról szól. Éveket kell beletenni, hosszú távra kell gondolkozni. Én 8 éve csinálom, az első 1-2 évben kevesebbet kerestem vele, mint az eredeti szakmámmal. De csináltam.
A legtöbben képtelenek erre. És ez nem csak az MLM-ben van így, hanem minden más vállalkozásban (igen, tudom, hogy nem tartjátok az MLMet vállalkozásnak, lépjünk túl ezen).
Eljön a kőműves, összecsapja a munkát, feleszi a pénzt és csodálkozik hogy legközelebb nem hívom. De nem gond neki, keres egy másik balekot. Így egész életében aprópénzért fog dolgozni és mindenki szidni fogja a munkáját.
Ezzel szemben vannak korrekt kőművesek is, akik hajlandók tanulni, jó munkát végezni akár több időbefektetéssel is az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!