Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik MLM-eznek nem szégyellik...

Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
89%
ezek rosszabbak mit a jehova tanúi
2022. dec. 22. 01:47
 12/76 anonim ***** válasza:
10%

@kérdező

A kérdésed arra enged következtetni, hogy te egy kalap alá veszed az összes MLM-est. A világon sok száz MLM cég létezik és ezeknek rengeteg tagja van. Gondolom te ebből hallottál már vagy 10 cégről összesen és mondjuk belefutottál max. 200 MLM-esbe. Ebből általánosítasz az összes MLM-esre?

Nem szégyelled magad emiatt? Csak kérdezem.

És, hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Én is MLM-ezek és egyáltalán nem szégyellem magamat. Sőt, még büszke is vagyok arra, amit csinálok.

Persze azt is tudom jól, hogy nagyon sok MLM-es etikátlanul dolgozik, de nekem mi közöm hozzájuk? Miattuk szégyelljem én is magamat?

2022. dec. 22. 07:21
 13/76 anonim ***** válasza:
93%

Miért, te hogy dolgozol, 12-es?

Le merem fogadni, hogy kéretlenül irkálsz ismerőseidre meg idegenekre, különben honnan tudnák egyáltalán, hogy termékeket értékesítesz?

2022. dec. 22. 08:30
 14/76 anonim ***** válasza:
92%
A termékek is csak azért vannak a "cég" mögött, mert egyébként illegális lenne 🤣 így jönnek az alapcsomaggal,(melyből juttatást kap) termékek százalékàból plusz ugye a piramis rendszerből lecseppenő pénzekkel. Végülis okos volt aki ezt kitalálta, mert ő nagyon jól jár. Annál jobb minnél több balekot talál 🤣🤣🤣🤣
2022. dec. 22. 08:54
 15/76 anonim ***** válasza:
92%
Láthatod nem. Olyanok mint a szektások, akik benne vannak, már annyira ki van mosva az agyuk. Miközben minden normális ember lenézi ezt a kókler "mlm szakmát" (még szakmának nevezni is röhejes) ők meg vannak róla győződve hogy amit csinálnak az jó. Meg persze jönnek ezek a tipik szektás kritikakezelések, "csak azért szidnak minket mert irigyek ránk".
2022. dec. 22. 09:36
 16/76 anonim ***** válasza:
93%

Az MLM lényege, hogy a hálózat alapítója és néhány a hálózat tetején álló ember kőgazdag lesz, a többiek meg csak befizetik a pénzt a semmire és csak ígéreteket kapnak.

Az MLM a hülyék játéka. A hálózat alapítója meg akar gazdagodni a hülyéken, akiket meg beverbuválnak, azok meg 99%-ban mentálisan sérültek.

Dolgoztam MLM-es cégnél alkalmazottként. Láttam, hogy működik belülről az egész és tapasztaltam, hogy a hálózat alapítója hogyan vélekedik a tagokról. Gusztustalan az egész.

2022. dec. 22. 09:39
 17/76 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem "munkát keresnél hónapok óta", hanem dolgoznál, pl. egy jó MLM-ben, akkor nem tennél fel ilyen buta kérdéseket. Én szégyellnék ilyen, "égő" kérdéseket feltenni. Ovis szint...
2022. dec. 22. 09:44
 18/76 anonim ***** válasza:
92%

@09:44

Tökéletes élő példa az MLM-es szektás viselkedésre.

A külső valóság teljes tagadása és tudomásul nem vétele.

Miközben az emberek 99%-a sikítva szalad el, meg b*ssza rájuk a telefont mikor meghallja, hogy hálózatépítés, de ő szentül hiszi hogy a baj velünk van.

2022. dec. 22. 09:57
 19/76 anonim ***** válasza:
20%

@13

"Le merem fogadni, hogy kéretlenül irkálsz ismerőseidre meg idegenekre..."

-Azért nagy összegben ne fogadj erre :)

Ezt azok csinálják, akik qrvagyorsan akarnak sok pénzt keresni. Ezért ráírogatnak mindenkire, aki él és mozog (talán még ez sem mindig feltétel).

Az MLM nem a gyors meggazdagodásról szól. Éveket kell beletenni, hosszú távra kell gondolkozni. Én 8 éve csinálom, az első 1-2 évben kevesebbet kerestem vele, mint az eredeti szakmámmal. De csináltam.

A legtöbben képtelenek erre. És ez nem csak az MLM-ben van így, hanem minden más vállalkozásban (igen, tudom, hogy nem tartjátok az MLMet vállalkozásnak, lépjünk túl ezen).

Eljön a kőműves, összecsapja a munkát, feleszi a pénzt és csodálkozik hogy legközelebb nem hívom. De nem gond neki, keres egy másik balekot. Így egész életében aprópénzért fog dolgozni és mindenki szidni fogja a munkáját.

Ezzel szemben vannak korrekt kőművesek is, akik hajlandók tanulni, jó munkát végezni akár több időbefektetéssel is az elején.

2022. dec. 22. 10:22
 20/76 anonim ***** válasza:
11%
Én tudok olyan munkát ajánlani ami nem MLM, csak sajnos azzal meg nem fogsz milliókat keresni. Vagy-vagy.
2022. dec. 22. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!