Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 21:00
41/76 anonim válasza:
- Ha az MLM-ben nem kell árulni semmit és emberekre írogatni, miért csináják mégis ezt?
Ezt talán attól kéne megkérdezni aki csinálja. Mégis honnan tudná erre az a választ aki nem csinálja?
42/76 valaki : válasza:
41-es
Megcímeztem a hozzászólásomat "emelemkének" és még a válasza számát is odaírtam, sőt az egesz neki szólt.
43/76 anonim válasza:
Aki villanyszerelő nem szégyelli magát?
44/76 anonim válasza:
Szűrni akarod a válaszolókat? Mire jó ez a manipuláció
45/76 A kérdező kommentje:
#43 Ahhoz egy kicsi ész is kell
2023. jan. 15. 20:00
46/76 anonim válasza:
Mlmhez se árt másképp az lesz amiről valaki ír.
47/76 anonim válasza:
Egy jó MLM olyan, mint egy angol golfklub. Elegáns, s nem akárki tartozhat oda, csak meghívóval, ajánlás útján lehet bekerülni...
Szégyellje magát az, aki nem lát tovább a saját korlátainál!
48/76 anonim válasza:
41 " Megcímeztem a hozzászólásomat "emelemkének" és még a válasza számát is odaírtam, sőt az egesz neki szólt."
Ja értem már úgy értem hogy attól kérdezd aki úgy csinálja ahogyan mondod. Ha emelemke nem így csinálja az M elemet
49/76 anonim válasza:
MLM -et akkor nem fogja tudni hogy mások Miért így csinálják.
50/76 anonim válasza:
Én betiltanám az MLM-et. Átérzem a helyzetedet. Én is munkát keresek hónapok óta, és állandóan ilyen baromságokkal, meg biztosítási ügynök munkákkal találnak be. Nagyon kiakasztó, ahogy jelentkezel valahova, behívnak "interjúra", ami sokszor csak online, elhiszed, hogy "na, végre valami", aztán meg ahogy megy a beszélgetés rájössz, hogy az egész egy nagy kamu. Egyszer voltam egy csoportos online híváson, ahová beszabadult pár troll, és marha cringe volt, ahogy a trollok cseszegetik az előadót, hogy ez egy marhaság, meg ahogy próbáltak minket figyelemeztetni, hogy ne essünk bele a csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!