Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?
@30
...azt azért tudnod kell, hogy az emberiség 2%-a az igazán sikeres, s további kb. 5%, akik a "valamennyire sikeresek" kategóriába tartoznak.
A maradék 93% az, aki pedig nyilvánosan fikázza őket, belül pedig irigykedik rájuk.
Jól láthatóan, te az vagy, aki fikázza a "másfél pipást". Nyilván, hisz nem tartozol abba a szűk körbe amelyikbe ő. Bár belül szeretnél...
Kedves 36-os emelemke. Eddig nem voltam benne a nagy eszmecserében, de muszáj hozzászólnom. Méghozzá azért, mert látom hogy te nem vagy annyira hülye. Remélem hamar megvilágosodsz az üzleteddel kapcsolatban is. Most ha még itt vagy kérdeznék valamit, amit nem rossz szándékból teszek és pontosan tudom is rájuk a választ, de mégis láthatod mi a baja az embereknek az MLM-mel...
- Ha ez olyan jó üzlet, akkor hogy lehet hogy az ország/világ leggazdagabb emberei között nincs MLM-es?
- Miért nem mondja el senki, mennyit keres? Ez egy pofonegyszerű kérdés, amire egyik sasos/NASA víztisztítós/stb. se válaszol. Ha érdekel, én leírom neked mennyit keresek a mókuskerékben, de meg is tudod nézni az interneten, a gyakornok MA végzettségű középiskolai tanárnál keresd :D
- Ha az MLM-ben nem kell árulni semmit és emberekre írogatni, miért csináják mégis ezt?
"- Ha ez olyan jó üzlet, akkor hogy lehet hogy az ország/világ leggazdagabb emberei között nincs MLM-es?"
Mert annyit ezzel nem lehet keresni amennyire ők gazdagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!