Akik MLM-eznek nem szégyellik magukat egy kicsit sem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 21:00
1/76 anonim válasza:
Nem, úgy érzem ezzel segítek az embereknek!
2/76 anonim válasza:
Semmirekellő szemfényvesztők. Abból élnek, hogy pénzügyi és/vagy funkcionális analfabétákat forgatnak ki a pénzükből.
3/76 anonim válasza:
Hát szerintem nem, mert egy se normális aki ilyenbe belemegy
5/76 anonim válasza:
Jól érzem, hogy ti irigykedtek?
6/76 anonim válasza:
🤣 nagyon irigylem, hogy "agymosást" tudnak végezni egy-egy IQ bajnokon 🤣
7/76 A kérdező kommentje:
Én személy szerint csak ideges vagyok miattuk, mert hónapok óta munkát keresek és rengeteg ilyen ember talált már meg. Mikor írnak nekem reménykedem, hogy na végre, hátha valami összejön, mert milyen aranyosak velem, de csak vesztegetik az ember idejét.
2022. dec. 21. 22:21
8/76 anonim válasza:
Ha valaki kedvesen rád ír, az tuti MLM-es. És nem szégyellik magukat, teljesen gátlástalanok. Még nekem is írni szoktak és győzködnek, hogy áruljak szarokat jutalékért. Saját vállalkozásom van, de még azt sem értik, hogy így nem gombokért dolgozok, hanem a teljes haszon az enyém. :D Nem értik.
9/76 anonim válasza:
Ne aggódj engem is megtalálnak heti szinten 🤦 a baratnőm miatt múltkor végig hallgattam egy nőt 🤣 már az elején leszögeztem, hogy nem megyek bele, de csak próbálkozott a végén meg benyögi h ooo azért küldene egy alap csomagot amivel jó helyre kerülnék 120 ezer 🤣 mondtam mi nem volt világos benne, hogy engem nem érdekel? J...s volt cég
10/76 anonim válasza:
Vagy lehet nem jol emlékszem,de j..... Valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!