Attol fugg, milyen terulet. Egy evet mindenkeppen erdemes egy helyen maradni.
2022. nov. 30. 11:20
2/11 anonim válasza:
Szerintem az évenkénti váltás is az. Ha mondjuk van valahol 3-4 év munkaviszonyod és utána váltasz, majd egy évet dolgozol valahol, de valamiért nem tetszik és megint váltasz azzal nincs gond. De ha egymás után van több 1 éves munkaviszonyod, azt szerintem nem nézik jó szemmel a hr-esek.
2022. nov. 30. 11:43
3/11 anonim válasza:
Versenyszferaban senkit se erdekel ...
2022. nov. 30. 12:13
4/11 anonim válasza:
Eddigi munkahelyeimen töltött idők: 3 hónap, 1.5 év, 9 hónap. Senkit nem érdekelt amikor jelentkeztem.
IT, multi.
Hogy megérte-e? Rengeteget tanultam és több mint kétszer annyit keresek mint az első helyemen, pedig ott se kerestem rosszul.
2022. nov. 30. 12:23
5/11 anonim válasza:
Meg sem lepődök hogy IT. Ott mindent szabad és minden megengedett, de az IT-n kívüli világban az amit a 4-es csinált egy eléggé negatív dolog, és megbélyegzi az embert. Én 4 évet voltam az első munkahelyemen, majd váltás után fél évvel megkeresett egy fejvadász egy pozival kapcsolatban, majd amikor mondtam neki, hogy oké érdekel a dolog akkor meglepődött és visszakérdezett, hogy minek akarok váltani mikor fél éve már váltottam egyszer...ezt a kérdést minden interjún megkaptam és látszott rajtuk, hogy nem tetszik nekik.
2022. nov. 30. 12:29
6/11 anonim válasza:
Ahogy egyes írja, területfüggő. IT-ban pl. teljesen megszokott az 1-2 évenkénti váltás, máshol hátrány lehet.
2022. nov. 30. 12:31
7/11 anonim válasza:
A sűrű váltogatásra csak a HResek szokták húzni a szájukat, amúgy a szakmai dolgozókat nem érdekli. A HReresek elég begyepesedett szintén vannak ebben a kérdésben, illetve azért, mert a régi dolgozóknak nehezebben adnak emelést, zsé inkább az új dolgozók bevonzására fordítják (belépési bónusz, magasabb fizetéssel veszik fel, mint aki már évek óta ott van), a régi dolgozok meg magasról le vannak kikilva. Tehát a HResek inkább a megtartásra koncentrálnak, szóval nekik az ÉRDEKÜK az, h a fikázzák a sűrűn váltogatókat.
2022. nov. 30. 12:38
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld!
"megkeresett egy fejvadász egy pozival kapcsolatban, majd amikor mondtam neki, hogy oké érdekel a dolog akkor meglepődött és visszakérdezett, hogy minek akarok váltani"
Tehát ő keresett meg, aztán meglepődött, h nem zárkóztál el a megkeresés elől... ez hüggje, dehát a HR meg hasonlók minden szakma közül az egyik legalja.
2022. nov. 30. 12:47
9/11 anonim válasza:
Ez egy marhaság, most azt hoygan magyarázod, ha a munkahelyed ugyanaz, de a foglalkoztató cégek három havonta cserélgetve vannak, a megbízóval szerződésben lévő területi céggel aki csak a
megbízást vállalja, de valójában nem munkáltat?
2022. nov. 30. 13:14
10/11 anonim válasza:
En mernokkent 1,5-2 évente váltottam az első pár munkahelyemen és s fizetésem kozel triplája lett. Váltogatas nélkül sztem joval kevesebb lenne a berem, mindig valtaskor ugrott nagyobbat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!