Mit gondoltok a Jobhopper-ekről?
"nézem az önéletrajzában, maga sehol nem volt túl sokáig. Erről egy munkaadó azt gondolhatja, hogy sehol nem voltak magával megelégedve, vagy maga nem bírta ki sokáig sehol."
- utálom, ha ilyen előítéletesen elemezgeti az életem vki.
Külföldön élek, itt van munka, volt, h pár nap után otthagytam a helyet, mert látom h az adott munkát már nem szívesen csinálom, és kb 2-3 hétre rá találtam mást. Sok itt a munkaerő-kölcsönző, akik 'megkönnyítik' az ember dolgát.
én eddig nem ismertem ezt a kifejezést, de igazából rám vall, nem voltam egy helyen másfél évnél többet sehol sem. mindig vhogy meguntam vagy a kollégákkal volt bajom, vagy nem éreztem azt, hogy fejlődök.
most is ilyen szituációban vagyok, itt nem fogok fejlődni a pénz se lesz több, viszont kiszámítható és már 33éves vagyok és nő..szóval annyira nem egyszerű itt vidéken jó munkát találni.
De: vhogy azt érzem innen is mennem kellene, hogy lesz jobb, tudok még többet kihozni magamból.
ja: márciusban kapom meg a bónuszt, szóval addig maradok tutira, de már nézelődök álláskereső oldalakon,de itt vidéken nagy szerencse kell egy másik munkához.
régebben állásinterjún megkérdezték, miért volt ennyi munkahelyem, végülis csak az igazat mondtam: határozott idejű szerződések, honvágy, meg családban lévő betegség, kicsit "költöttem hozzá, eddig minden hr-s benyelte a szövegem :D nem kell nekik tudni, melyik helyet miért hagytam ott valójában, ők se mondanank 100%ban igazat.
A gyárban legalább nem kell műmosollyal a vendégek valagåt nyalni, nem tudva, hogy mikor mehetsz haza, mert amíg tömik a majmot, addig maradnod kell.
Olyan jó lenne, ha lenne vmi, amit sokáig szívesen csinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!